Yazık ya cidden şu tiplere bakaynen pardon sana kusura bakma dediğim için çünkü haketmiyorsun zamanında orda olsaydın o zaman git şikayet et ozaman napiyim alla alla
Yazık ya cidden şu tiplere bakaynen pardon sana kusura bakma dediğim için çünkü haketmiyorsun zamanında orda olsaydın o zaman git şikayet et ozaman napiyim alla alla
15 lira için neleri satıcak adamsın haklısınYazık ya cidden şu tiplere bak
Ne demek hakkın yok adam 10 kisiye atın dedi 10 kisilik liste de bende varim bilmedigin olaya atlamaLemina, senin hakkın yoktu zaten bro. Neyin çabası bu?
ivvrson, sana dağıtman için gönderilen parayı herkese göndermeyip kullandıysan çok büyük ayıp etmişsindir.
izci, ilgilensin sizinle ???
Yoo gayette iyi biliorum, senin hakkın falan yok.Ne demek hakkın yok adam 10 kisiye atın dedi 10 kisilik liste de bende varim bilmedigin olaya atlama
Olayın kapanıp kapanmaması mühim değil.Adama yazmışım olau kapanmış ne diye üstüne gidiyonuz **
Ahakxjak ya git agzimi bozdurmaYoo gayette iyi biliorum, senin hakkın falan yok.
herkes liste yaptı, hangi listeye dayanarak bende varım diosun?
Bak kimin adi yaziyoerosss
Sislikimlik
onDokuz03
hmsdesign
JamesBond
enver4
king63
Lemina99
muh4mm3d
ivvrson
3 ark sonradan geldi ama bayadır burdalar.
Bak güzel kardeşim ya anlamıosun ya da anlamak istemiosun..Bak kimin adi yaziyo
Liste 10 kisi ve adam 10 kisi 15 dagitilacak dedi havlana ordan bilmeden
Kimin geri kafalı olduğu 5 saat sonra konuyu karistirandan belli hadi yallah işine bakBak güzel kardeşim ya anlamıosun ya da anlamak istemiosun..
Senin hiç bir şekilde HAKKIN YOOOKKK!!
anla artık lütfen yaa
Bu kadarbkas kafalı olmanın alemi yok
Üzüyosun ama beniKimin geri kafalı olduğu 5 saat sonra konuyu karistirandan belli hadi yallah işine bak
??Üzüyosun ama beni
tebrikler rol açarsın forumda artıkçekim hızı için teşekkürler betasus
Ufakları bende oderım , kazanınca 1 lira lımıt koyuyor serefsızler hatta hesap kapatıyorlar neymıs rısk bırımı oyle karar almısçekim hızı için teşekkürler betasus
kızla kavga ettim blastta 400 ü bastım 1.12 de patladıtebrikler rol açarsın forumda artık