iyi şanslarHerkese merhaba, Kuponumuz geldiği taktirde 10 kişiye 20 TL verilecektir.
Yönetim gerek duyduğu takdirde twitter linki zorunluluğu ekleyecektir. @DarKMaD @DarkGuardian @MeinKampf
Twitter de arkadaşlarınızı etiketleyerek bu güzel forumdan haberdar edin. Unutmayın ne kadar çoğalırsak etkinliklerimizde o kadar artar. Herkese bol sanslar.
Benim kupondan hayir yok bari ordan kazansinlar diyorsun yani ??Gençler Milosbet Bonusliderine özel Skor etkinliğinede katılabilirsiniz
Biraz islerim vardi reis ,Bol şanslar , dewam ediyormu kupon..@Toprak2014 nerdesin la
Ediyor ama nasıl ediyor ?Biraz islerim vardi reis ,Bol şanslar , dewam ediyormu kupon..
Eyvallah abim gerçekten şansa ihtiyacımız var şuan inşallah ok'unla birlikte gelmissindir?Boll şanslar
Sknti yok okladim seni hasan ?Eyvallah abim gerçekten şansa ihtiyacımız var şuan inşallah ok'unla birlikte gelmissindir?
Güzel Etkinlik BoL Şans...Herkese merhaba, Kuponumuz geldiği taktirde 10 kişiye 20 TL verilecektir.
Yönetim gerek duyduğu takdirde twitter linki zorunluluğu ekleyecektir. @DarKMaD @DarkGuardian @MeinKampf
Twitter de arkadaşlarınızı etiketleyerek bu güzel forumdan haberdar edin. Unutmayın ne kadar çoğalırsak etkinliklerimizde o kadar artar. Herkese bol sanslar.