klas malasef çatır çatır msj yazdıgın için eski yazdıgın yerden yazmayıp yeni msj kutusu açtıgından görmedim ekledim seni@Aras77 ben papara atali 30 dk oldu ama bana papara atmadin demissin reis
Papara atali 30 dk yi geçti gondermedin hala reis3 kişi paparasını göndermedi zaten etkinligi takip ediyo olsalardı gönderirlerdi... okere38 sinerji yaptıgını görüyorum o yüzden diger iki kişinin hakkını sinerji yapıpda kazanamayanlara vericem... Sinerji yapıpda kazanamayan @Aldoğan ve @Q7dursun 'u görüyorum... başka da göremedim bende sinerji yaptım diyen var mı ? geçmiş mesajları kt edeyim ? konuyu açıyorum tekrardan
Papara atali 30 dk yi geçti gondermedin hala reis3 kişi paparasını göndermedi zaten etkinligi takip ediyo olsalardı gönderirlerdi... okere38 sinerji yaptıgını görüyorum o yüzden diger iki kişinin hakkını sinerji yapıpda kazanamayanlara vericem... Sinerji yapıpda kazanamayan @Aldoğan ve @Q7dursun 'u görüyorum... başka da göremedim bende sinerji yaptım diyen var mı ? geçmiş mesajları kt edeyim ? konuyu açıyorum tekrardan
yaw arkadaşlar sizler kaç aylıksınız az sabırlı olun yahu...Papara atali 30 dk yi geçti gondermedin hala reis
Abi attım dm @Lis450 kesene bereket kardesımyaw arkadaşlar sizler kaç aylıksınız az sabırlı olun yahu...
Tskler başkan
Bende attim ekranda attım bakarsanızklas malasef çatır çatır msj yazdıgın için eski yazdıgın yerden yazmayıp yeni msj kutusu açtıgından görmedim ekledim seni