bol şans399 bakiye + bu kupon gelirse çekeriz
Bol şans
Bol şans
Eğer hedef olursa ilk takip edenlerin k.a listenin başında olurdün bu konuyla ilgili sitemde bulunmuştum hala aynı şey yapılıyor en basta rol e katilmayanlar sağolsun admin twitarda koşun lan koşun devletin mali deniz diye bağırıyor en basta burda olanlara haksızlık bu
Bol şans
o zaman takip etmeye gerek yok ben kaçar şansın bol olsunEğer hedef olursa ilk takip edenlerin k.a listenin başında olur
dostum ben sağlık personeliyim o yüzden twtiterda yeni gördüm diye katıldım yanlış anlaşılma olmasn umarım roll hedefine ulaşır beni listeye almasanızda olurbakın benim derdim birileri cekiluse alınmasın değil insanlar uyanık olmuş şunu biliyorlar artık ulan bonusliderinde rolling varmış nasılsa twitar admini rol iyi giderse bas bas bağırır ı zaman katılırım hemen bu zihniyetin önüne geçmek lazim
Gördünüz mu nasıl haklı çıkardı benio zaman takip etmeye gerek yok ben kaçar şansın bol olsun
Gördünüz mu nasıl haklı çıkardı benio zaman takip etmeye gerek yok ben kaçar şansın bol olsun
Tmm kardeşim n çekilişe katil geç gelenler katılım yapmasın boşverbakın benim derdim birileri cekiluse alınmasın değil insanlar uyanık olmuş şunu biliyorlar artık ulan bonusliderinde rolling varmış nasılsa twitar admini rol iyi giderse bas bas bağırır ı zaman katılırım hemen bu zihniyetin önüne geçmek lazim
Başında olur dedim zaten 25 kişi yokuzo zaman takip etmeye gerek yok ben kaçar şansın bol olsun