Zaten o sitede hesabım yok tu benim?Yetısemedın bekledik okdr
Zaten o sitede hesabım yok tu benim?Yetısemedın bekledik okdr
rt yaptım konuya ..Görmedim ki hep girdim twitra ama ben sen nerden haber ettin ?
Açardın??Zaten o sitede hesabım yok tu benim?
hesap acman yeterlıydı .yatırım sartı yokZaten o sitede hesabım yok tu benim?
Tamm bi dahakine dumanlar haber ver olur mu????bırdaha yapılacak zaten . roll sureklı olacak .
Eyvallah başkan ben paramı istiyorum ya. Her site de aynı taktiği uygularım. Betparktan bugün 10.000k çektim. Pinden de çekimlerim var. Her yer de aynı taktik uygularım. Bu site böyle sorun yarattı@KingLebron. İlglenılıyor konunuz ile gereklı açıklama yapılacak
Kardeşim suan saat gec oldugu ıcım gorusme yarın gunduz olacaktır haberın olsun tabıkıde haklıysan sıkıntı cıkmıcaktır kalebette ben pek bu tarz seylere denk gelmedım ins cozerız olayınıEyvallah başkan ben paramı istiyorum ya. Her site de aynı taktiği uygularım. Betparktan bugün 10.000k çektim. Pinden de çekimlerim var. Her yer de aynı taktik uygularım. Bu site böyle sorun yarattı
Şimdi öncelikle şunu söyliyim büyük geçmiş olsun. x forumdan neden yardımcı olmadılar size bu konu hakkında oranın sponsoru değilmi ben ruletten anlamam pek ama bir hile hurda yoksa çözülmicek sorun değil sitenin kuralları geregince oynadıysanız bu paranın size ödenmesi gerekiyordu. ödenmediğine göre ya bi kural ihlali var yada başka bi durum canlı destege baglanıp bilgi aldınızmı neden bakiyenizin silindiğine dair. Şimdi bu büro bizim en güvenilir sponsorlarımızdan birisi bizim tarafımızdan yönlendirilipte sorun yaşayanları bizzat çözüyoruz. kayıtlı kullanıcılarım arasında sizin kalebet kullanıcı adınızı göremedim sanırım başka forum üzerinden kayıt oldunuz. ben yinede bu sorunu görüşürüm ama bizim sponsorumuz olsada bu konuyu bizle alakalı olmayan bi durumda yaşamışsınız biz kullanıcılarımıza şunu belirtiyoruz bizim üyeliklerimizle katıldıgınız takdirde bir sorun yaşarsanız sonuna kadar hakkınızı ararız ama siz daha birkaç saat önce üyelik oluşturmuşsunuz burda ben yinede kalebet ile durumu detaylı ögrenir bilgi sahibi olurum yardımcı olabilirsem olmaya çalışırım bizden kaynaklı olmasadaMerhaba arkadaşlar öncelikle selamlar herkese. xxhood sitesinden geldim. Kalebet 1565 tl yatırdım reel rusha girdim 1455 kadar düştüm. Rulete girdin 33ten 100x falan yakaladım. 6500 tl para çekimi verdim. Ama site x kovalamak adı altında yalanla bakiyemi sildi. Site buraya sponsormuş yardımcı olursanız sevinirim ve güzel bir etkinlik olur.
Hacım xxhood forumuna sponsor değillr. Ordan burayı önderdiler. Ben bu kalebeti herkes övüyor diye kendim ğye oldum.Şimdi öncelikle şunu söyliyim büyük geçmiş olsun. x forumdan neden yardımcı olmadılar size bu konu hakkında oranın sponsoru değilmi ben ruletten anlamam pek ama bir hile hurda yoksa çözülmicek sorun değil sitenin kuralları geregince oynadıysanız bu paranın size ödenmesi gerekiyordu. ödenmediğine göre ya bi kural ihlali var yada başka bi durum canlı destege baglanıp bilgi aldınızmı neden bakiyenizin silindiğine dair. Şimdi bu büro bizim en güvenilir sponsorlarımızdan birisi bizim tarafımızdan yönlendirilipte sorun yaşayanları bizzat çözüyoruz. kayıtlı kullanıcılarım arasında sizin kalebet kullanıcı adınızı göremedim sanırım başka forum üzerinden kayıt oldunuz. ben yinede bu sorunu görüşürüm ama bizim sponsorumuz olsada bu konuyu bizle alakalı olmayan bi durumda yaşamışsınız biz kullanıcılarımıza şunu belirtiyoruz bizim üyeliklerimizle katıldıgınız takdirde bir sorun yaşarsanız sonuna kadar hakkınızı ararız ama siz daha birkaç saat önce üyelik oluşturmuşsunuz burda ben yinede kalebet ile durumu detaylı ögrenir bilgi sahibi olurum yardımcı olabilirsem olmaya çalışırım bizden kaynaklı olmasada
Keske oynamasaydın suan ıs cozum saglanana kadarAna paramı eklediler onu kaybettim şimdi immersive de kayıp bonus istiyorum yatırımınız yok diyorlar) bu site harbiden tokatçı site
Evet kalebetı buraya sponsor degılkende ben övuyordum haklıysan bınsorun cıkmıycagına emınımHacım xxhood forumuna sponsor değillr. Ordan burayı önderdiler. Ben bu kalebeti herkes övüyor diye kendim ğye oldum.
Anladım mod'un da dediği gibi çözüme ulaşana kadar bakiyene dokunmasaydın keşke ben yinede ögreniyimde.ögrenir sana bilgi veririrmHacım xxhood forumuna sponsor değillr. Ordan burayı önderdiler. Ben bu kalebeti herkes övüyor diye kendim ğye oldum.
Aga 6500den 1455 düşsünler hiç önemli değil. Yeter ki kazancım olan parayı versinler bana.Keske oynamasaydın suan ıs cozum saglanana kadar
Ana bakiyemi çekip başka site de oynamak istedim bu sefer 2 katı çevrim yapmanız gerekk dediler. Ben de sinirlendim bastım gitti. Ne zamana çözüm sağlanır?Anladım mod'un da dediği gibi çözüme ulaşana kadar bakiyene dokunmasaydın keşke ben yinede ögreniyimde.ögrenir sana bilgi veririrm
Olay o degıl boyle durumlarda eklenen ana paranı fılan kullan mıcaksın neyse olan olmus yarın gunduz acıklama yapılır ılgılenıyoruz emın ol bunaAga 6500den 1455 düşsünler hiç önemli değil. Yeter ki kazancım olan parayı versinler bana.