Hani ayin kralicesi olacaktım ben ? diger admin oyle demistiwood luk vericez burdada yakında
Hani ayin kralicesi olacaktım ben ? diger admin oyle demistiwood luk vericez burdada yakında
Anlamadim nereyi sevmiyorum o tarafimi ben o tarafi seviyorum kisende hem sevmiyosun hemde takılıyon hala.. bana bakma ben kolaçan etmeye geliyorum
ben yanlış hatırlıyorum demekkı .. mesaj surenı de kaldırdık senin daha napalımAnlamadim nereyi sevmiyorum o tarafimi ben o tarafi seviyorum ki
Hahaha yanlis hatirlamissin ben hic otarafi sevmiyorum demedim ki.. msj suresi mi var burda da ?ben yanlış hatırlıyorum demekkı .. mesaj surenı de kaldırdık senin daha napalım
sana yok sen ses etme kankHahaha yanlis hatirlamissin ben hic otarafi sevmiyorum demedim ki.. msj suresi mi var burda da ?
Hahaha kandirikci yermi be anadolu kizi bunu?sana yok sen ses etme kank
heleki senHahaha kandirikci yermi be anadolu kizi bunu?
?????heleki sen
Kanka bu forumda etkinlikler nerde oluyor ben bi türlü kavrayamadim hala ?heleki sen
burda oluyor .twıtrdan etkılesım daha fazla saglayabılmek adına rt sartı ıstıyoruz. cok kısıye ulassın dıye. ama sen yapacaksan etkınlık yada kullanıcılar, nasıl bılıyorsak oyle, konu acman yeterlıKanka bu forumda etkinlikler nerde oluyor ben bi türlü kavrayamadim hala ?
He tamm ozamn ben istemem o ole sayfa twiter seyleriyle dolsun?burda oluyor .twıtrdan etkılesım daha fazla saglayabılmek adına rt sartı ıstıyoruz. cok kısıye ulassın dıye. ama sen yapacaksan etkınlık yada kullanıcılar, nasıl bılıyorsak oyle, konu acman yeterlı
belirli bi sure zaten .. daha 1 ay olmadık . bıraz cogalalım ..He tamm ozamn ben istemem o ole sayfa twiter seyleriyle dolsun?
Tamm kankabelirli bi sure zaten .. daha 1 ay olmadık . bıraz cogalalım ..
HEŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK!!!
Seni Ay'ın Pinpirikli Üyesi Yapıcaz karar aldık.Hani ayin kralicesi olacaktım ben ? diger admin oyle demisti
Ahaha yahu bikerede guzel bi ozelligimle on plana çıkayım ne var ki ?? ??Seni Ay'ın Pinpirikli Üyesi Yapıcaz karar aldık.
Öyle bi özelliğin varda bizmi yapmadıkAhaha yahu bikerede guzel bi ozelligimle on plana çıkayım ne var ki ????
Gdiyorum ben kirdiniz minnnos kalbi mi ??Öyle bi özelliğin varda bizmi yapmadık
Senin kullanici adin neden gözükmüyor ??@Sheewood ilahi sen