7k ya kadar takip et sonra aniden işin çıksın kodu yetişme düşünseneKanka saniye saniye kontrol etme 1 2 saatte bak bari
7k ya kadar takip et sonra aniden işin çıksın kodu yetişme düşünseneKanka saniye saniye kontrol etme 1 2 saatte bak bari
Herkes sinerji yaptı mı burdakilerin reisarkadaşlar liste bu ben yokum beni atladin diyen varmi
baba_kngk25
ercan09uz
hayro45
crazyfok33
prcofe1809
kereta
bansko16
annunaki47
fedarr
adam1977
evet katilim gosteren herkes aliniyor mac sonuclanincaya kadarlink paylaşmıyanlar da mı alınıyor
butun yorumlari okudum mac bitene kadar bu listedeki herkesin yorumlari vardi sizlerde bakin istersenizHerkes sinerji yaptı mı burdakilerin reis
Tamam reis sen baktıysan çek gitsin bol şanslarbutun yorumlari okudum mac bitene kadar bu listedeki herkesin yorumlari vardi sizlerde bakin isterseniz
cek gelsin kral zaten cıkmıycak bızde sansyokbutun yorumlari okudum mac bitene kadar bu listedeki herkesin yorumlari vardi sizlerde bakin isterseniz
Yapcekilisi yapiyorum o halde
Eline emeğine sağlıkkazanan arkadaşlara tebrikler josefede tesekkur ederiz. kazanan arkadaslar @JOSEP e papara bilgileri iletsinler yarin gun icerisinde gonderilecektirÇekiliş Sonuçları - Kazananı Belirle!
www.onlinecekilisyap.com