Artık bu gizeme son ver sen kimsinDayım oğlu sakın ol
Artık bu gizeme son ver sen kimsinDayım oğlu sakın ol
Kimsin sen gizleme kendiniArtık bu gizeme son ver sen kimsin
Sana ip ucu vereyim yabancı değilsin Josep twiterden eskilerden belki bilirsin hatırlarsan belki ama twiter suan patladıArtık bu gizeme son ver sen kimsin
Maalesef ip ucu hiç işe yaramadı Twitter daha yeni yeni kullanıyorumSana ip ucu vereyim yabancı değilsin Josep twiterden eskilerden belki bilirsin hatırlarsan belki ama twiter suan patladı
Yok o askerliği orda yapmadı 2013de Yaptı diye biliyrm@Slazenger sen askerliği 2010 senesi İstanbul Kartal’da mı yaptn ?
Hmmm pardon o zamanYok o askerliği orda yapmadı 2013de Yaptı diye biliyrm
Tamam başardiniz beni etkilediniz şimdi konuşun ?@Slazenger sen askerliği 2010 senesi İstanbul Kartal’da mı yaptn ?
Nerde yaptın askerliğiniTamam başardiniz beni etkilediniz şimdi konuşun ?
Dedigin yerdeNerde yaptın askerliğini
Hmmm iyi bari ???Dedigin yerde
Ajanmisiniz lan siz :^Hmmm iyi bari ???
Seni tanıyoruz diyelimAjanmisiniz lan siz :^
Peki hiç gece devriye atarken arabada uyuyakaldın mı senn çömezin ve komutanınAjanmisiniz lan siz :^
Nobette çok uyudum da hangisini diyon bilmiyorum ?Peki hiç gece devriye atarken arabada uyuyakaldın mı senn çömezin ve komutanın
Köyde devriye atarken arabada komutan demiş ben biraz kestireyim sonra devriyeye devam ederiz sende çömeze güvenip uyumuşsun çömezde uyuyunca devriye iptal sabaha kadar yatış geçti mi başından merak ettim de???Nobette çok uyudum da hangisini diyon bilmiyorum ?
Buna benzer farkli bi durum yasadim tatbikatta sen nerden biliyon ??Köyde devriye atarken arabada komutan demiş ben biraz kestireyim sonra devriyeye devam ederiz sende çömeze güvenip uyumuşsun çömezde uyuyunca devriye iptal sabaha kadar yatış geçti mi başından merak ettim de???
Tamam sıkıntı kib kankBuna benzer farkli bi durum yasadim tatbikatta sen nerden biliyon ??
Pdrden bir hafta izin kopardığını da biliyorum sevgilimden ayrıldım ayağına ???Buna benzer farkli bi durum yasadim tatbikatta sen nerden biliyon ??