Ne olsun ne aynı Logar ve yancilariyla uğraşıp duruyorum. Dünya da neler oluyorNe var ne yok sizin oralarda
2020 yılında ölmezsek bir daha ölmeyizNe olsun ne aynı Logar ve yancilariyla uğraşıp duruyorum. Dünya da neler oluyor
ödülün yollandı bol sansBu ödülü kim verecek takan yok bizi arkadaşlar ?
Taktılar mıBu ödülü kim verecek takan yok bizi arkadaşlar ?
Ibnenin biri kesin bi yerden jumanji bulup oynadı2020 yılında ölmezsek bir daha ölmeyiz
Hadi forumlar tarihinde ilk siftahını yaptınÖdülüm geldi yüreğinize sağlık ✌
Kızmazsan bişey sorabilirmiyimIbnenin biri kesin bi yerden jumanji bulup oynadı
Buyur sor tabiKızmazsan bişey sorabilirmiyim
Jumanji ne demek hor görme lütfen ? bilmiyorum daBuyur sor tabi
Saol başkanHadi forumlar tarihinde ilk siftahını yaptın
VerildiReis 29 dedim bende ödüller verildi mi
yalan hile olmaz benim etkinlikte lütfen diğer forumlarla karistirmayalimÖdülüm geldi yüreğinize sağlık ✌
Bu gece film izle o zaman yaz google ye jumanji aç izleJumanji ne demek hor görme lütfen ? bilmiyorum da
Bu yüzden bu formu seviyorum yalan dolan yok bana çıkmıyor ama canımız saolsun kardeşlerim var o bana yeter???Verildi
yalan hile olmaz benim etkinlikte lütfen diğer forumlarla karistirmayalim
Sabahlarım ben ne de olsa öğlen gidiyorum işe bilgin için thanksBu gece film izle o zaman yaz google ye jumanji aç izle
Ne demek kanka rica ederimSabahlarım ben ne de olsa öğlen gidiyorum işe bilgin için thanks
Kötü günleri geride bıraktık. Şimdi sırada daha kötü günler var2020 yılında ölmezsek bir daha ölmeyiz
Bakalım daha ne kadar kötü gün göreceğizKötü günleri geride bıraktık. Şimdi sırada daha kötü günler var