Oc ana parayı da iade etmiyorAynen öyle Ona da müsade yol
Oc ana parayı da iade etmiyorAynen öyle Ona da müsade yol
Ona desene Josep sizi sikecek o parayi günlük yiyor sızı biteceklimit koymusunu nasıl cevrim tamamlanacak diyorum hala boş boş konusuyor ipne
Sakin şampiyon olabilecek herşeyi yazdım ben korktu Şenol da ama benlik değil diyorOnlara bağlanın diyn Josep suat sizi sikecek diyor foruma gelsinler
Ya deseydin ilk yatirim bu ve cekim ne riski namuszlarSiktigim risk birimi öyle talep etmiş çevrimi spor alanında diyor mk
Sik abi bunlar piçOna desene Josep sizi sikecek o parayi günlük yiyor sızı bitecek
Yalan atiyor o yaptıSakin şampiyon olabilecek herşeyi yazdım ben korktu Şenol da ama benlik değil diyor
KatılmaForumda ilk kez katılıyorum rollinge takipteyim
Yaw yapmış sicmis da sivamaya çalışıyor ******** ondan çıkmış iş bence kankaYalan atiyor o yaptı
Dostum ben parasında miyim sence bunlar sanacak biz cahiliz farkindaysan bu forum benim ve dostlarimin her gün rol yapiyoruz etkinlik açıyoruz onları Josep satin alir amacimiz gorsunler gücümüzüSik abi bunlar piç
Sorun yok iki yere göz atalım destegede giiriselimMaalesef psg attı 0 1
Onu da dedim mk ortada güven için gerekli diyor mk piciYa deseydin ilk yatirim bu ve cekim ne riski namuszlar
NedenKatılma
Saol kardeşimabi destegi kapattı bunlar paranın üstüne yatmış elimden geleni yaptım