Bir tane dayı var üye olan ben onu çok sevdim ya kank @EndoplazmikbirkulumKopek baligi gibidir paranin ve kan ın kokusunu 3 km oteden alabiliyor
O kim yav ruh hastanesi personeli miBir tane dayı var üye olan ben onu çok sevdim ya kank @Endoplazmikbirkulum
Senin işin bitti mi Ela’yla mutlu son tamam mı ??Oyle ama etkinlige kabul etmediniz beni patlayabilirsini
Yok ya kirbac kelepceyi gordu korkudan bayildu onunla fantazi yapilmazSenin işin bitti mi Ela’yla mutlu son tamam mı ??
Benim forumdaki favori dayım o olmazsa forum bence olmazO kim yav ruh hastanesi personeli mi
Belki acı sewmiyor ??Yok ya kirbac kelepceyi gordu korkudan bayildu onunla fantazi yapilmaz
Tanisalim o halde onunla bi araBenim forumdaki favori dayım o olmazsa forum bence olmaz
Aci insani olgunlastirir sevmeli her sekilde ?Belki acı sewmiyor ??
Etiketleyeyim belki gelir @Endoplazmikbirkulum dayı buralardamısınTanisalim o halde onunla bi ara
aynen abi mac yoksa risk etmeBeyler fikir almak istyirm kasa suan 900 1k yatırmıştm ancak maç olmadığı için ve gece cekimi yok ben 5 kişiye 100 dağıtmak istyrm fikir nedir bunuda kaybetmeyelim yarın devam edelim mantikli mi?
farketmez kral içinden geliyorsa oyna gelmiyorsa oynamaBeyler fikir almak istyirm kasa suan 900 1k yatırmıştm ancak maç olmadığı için ve gece cekimi yok ben 5 kişiye 100 dağıtmak istyrm fikir nedir bunuda kaybetmeyelim yarın devam edelim mantikli mi?
Icinden ne geciyorsa oyle yapBeyler fikir almak istyirm kasa suan 900 1k yatırmıştm ancak maç olmadığı için ve gece cekimi yok ben 5 kişiye 20 dağıtmak istyrm fikir nedir bunuda kaybetmeyelim yarın devam edelim mantikli mi?