Afet birsey tam ağzına vermelikhatun güzelse numarayı bende alabilirim
Afet birsey tam ağzına vermelikhatun güzelse numarayı bende alabilirim
Hangi renkti ki heyecanlandım şimdiYazdim gecen bize geldin ya ic camasirini bizde unutmussun gel al dedim cevap vermedi
Kanzı faişelerin numaraları buyrun?+90 542 873 53 14şu
+90 542 873 52 68 Ela
Bana yakismaz ama hakettiler çünkü namusz farkli kavram
Yok be sen mumkun değil yazmazsnYazdim gecen bize geldin ya ic camasirini bizde unutmussun gel al dedim cevap vermedi
Beyazdi bizim arkadaşin nenesinin doni gibiHangi renkti ki heyecanlandım şimdi
doğru diyorsun bre, geçen tuvalet kağıdıyla top sektirme yarışması yaptı saydım oldum zoruna mı gitti bilmiyorum ama vermedi beni yok saydı görmezden geldi sonra ispat atınca engelledi oç. böyle siteye güven olur muMoetbet mesela çok cakal sakın oynamayın gözlerimle adamın ses kaydı bana geldi gördüm
Bence yazar??Ya be sen mumkun değil yazmazsn
Senin icin tum yonetim seferber olduk neler yaziyoruz nelerYok be sen mumkun değil yazmazsn
Adam yahahahahahaha
Eren bişeyler yazdı mı acaba o yazmaz DİE biliyorum daSenin icin tum yonetim seferber olduk neler yaziyoruz neler
Olsunb bence hayaller josep ile devam edeck ben beni yarı yolda bırakmadim birakmam daSenin icin tum yonetim seferber olduk neler yaziyoruz neler
Eren yazmiyor onun biraz iktidarlik problemi varmis kus kafesten ucmuyormusEren bişeyler yazdı mı acaba o yazmaz DİE biliyorum da
Seviliyorsun abi devam desteğe ve yardımaOlsunb bence hayaller josep ile devam edeck ben beni yarı yolda bırakmadim birakmam da
Bazi seyleri alamayiz belki ama yanlarinada birakmayiz merak etmeOlsunb bence hayaller josep ile devam edeck ben beni yarı yolda bırakmadim birakmam da
Eren gündüz yazdı direk engel yedikız onu beğenmediEren bişeyler yazdı mı acaba o yazmaz DİE biliyorum da