K
köpek1
Guest
Danaya mi giriyorsunuz napiyorsunuz alt tarafi 20 tlTm lan kabul roll yapcaz senle ikimize çıkarsa birlestiririz
Danaya mi giriyorsunuz napiyorsunuz alt tarafi 20 tlTm lan kabul roll yapcaz senle ikimize çıkarsa birlestiririz
Allah'ım ins sana çıkarsa benim olur herşeye benim olurTamam lan Hüseyin
2carpı 20 kaç eder kankiDanaya mi giriyorsunuz napiyorsunuz alt tarafi 20 tl
Alt tarafı 20 mi o zaman bı 50 ateşle müdürüm ???Danaya mi giriyorsunuz napiyorsunuz alt tarafi 20 tl
Rıdvan kimKazanan arkadaslar @BonusLideri papara iletsinler
Sensin nick uzun yorma beni kisa yazdim isteRıdvan kim
Alım knka paramı :FRıdvan kim
Daha ben almadım **Alım knka paramı :F
Dogru diyor kime cikarsa otekine verecek demistiniz ver adamin parasini ridvan ?Alım knka paramı :F
Para yarin gonderilecek yarina kadar vakti var ?@Alfa97 ban sözünde durmuyor çoğaltıp atım diyor parayı cukucek
Verecem önce bana yollayın parayıDogru diyor kime cikarsa otekine verecek demistiniz ver adamin parasini ridvan ?
Nasıl yarın yav işimiz gücümüz varPara yarin gonderilecek yarina kadar vakti var ?
Hemen deil mi bende ne hayaller kurmuştumPara yarin gonderilecek yarina kadar vakti var ?
Ahahahhaa ulan yaVerecem önce bana yollayın parayı
Etkinlik sahibi parayi yarin gonderecek bize basta soyledik ?Nasıl yarın yav işimiz gücümüz var
Eee diğerleri ödenmiş @JOSEP nerdesinn be Suat abiEtkinlik sahibi parayi yarin gonderecek bize basta soyledik ?
Etkinlik sahibine slm söyle o beni anladıEtkinlik sahibi parayi yarin gonderecek bize basta soyledik ?