Eren burds tekli kombine kupon paylaşımı açıcam kendimeİlk golü attı tersine 150 attım 300 verdi
Üst olsa 600 gelicekti
Eren burds tekli kombine kupon paylaşımı açıcam kendimeİlk golü attı tersine 150 attım 300 verdi
Üst olsa 600 gelicekti
Sabah başlarım bi sitedenEren burds tekli kombine kupon paylaşımı açıcam kendimeoynayamasamda paylaşıcam yarın cumartesi akanzi sabah sabah avusturalyada para var ?
geçen sezon para dagıtıyodu avustralya ligi ama bu sezon oranları çok düşürdülerEren burds tekli kombine kupon paylaşımı açıcam kendimeoynayamasamda paylaşıcam yarın cumartesi akanzi sabah sabah avusturalyada para var ?
Abi yenizellanda ligine yönelin şuan para orda gollerde orda size bi aite veriyim çoğu bet şirketlerinin oran karşılaştırmasını yapıyor korner istatistiği ve oynanan tüm maçların skorları mevcut orda www.scorebing.comgeçen sezon para dagıtıyodu avustralya ligi ama bu sezon oranları çok düşürdüler![]()
Bugun betegel sitesine 50 attımgeçen sezon para dagıtıyodu avustralya ligi ama bu sezon oranları çok düşürdüler![]()
Bizede bi şans ateşle bizde başlayalım bi yerden olmaaa mıı ?????Sabah başlarım bi siteden
Yiyosa ödemesinler kiminle aşık attıklarını bilmiyorlar yaşa değil başa bakıcan başı kalınsa uzak durucan o adamdan ???Bugun betegel sitesine 50 attım
210 yaptım talep verdim adamlar 2 3 saat oldu atmadı destege dedım 20.00a kadar zamanınız var
Dedim çekimi şimdi onaylamazsanız a dan z ye bildigim tüm forumları ve şikayetvarda paylaşırım dedim
İzin verildi ödendi 5 dkda ??
ben lig lig degilde takım takım takip ediyorum benim takımlarım belli ama geçtimiz sezon avustralya ve finlandiya maçları para dagıttı resmenAbi yenizellanda ligine yönelin şuan para orda gollerde orda size bi aite veriyim çoğu bet şirketlerinin oran karşılaştırmasını yapıyor korner istatistiği ve oynanan tüm maçların skorları mevcut orda www.scorebing.com
50ye 7 k vurmak kolaymı ??ben lig lig degilde takım takım takip ediyorum benim takımlarım belli ama geçtimiz sezon avustralya ve finlandiya maçları para dagıttı resmen
eren at rıdvan kardeşime yarın çekimden oynasınBugun betegel sitesine 50 attım
210 yaptım talep verdim adamlar 2 3 saat oldu atmadı destege dedım 20.00a kadar zamanınız var
Dedim çekimi şimdi onaylamazsanız a dan z ye bildigim tüm forumları ve şikayetvarda paylaşırım dedim
İzin verildi ödendi 5 dkda ??
Abi Finlandiya deme bugün beni fena öptüler ? ben istatistik adamıyım abi takımlarıda takip ederim ama daha çok basketbolda takım takibi yaparım özellikle nba ??ben lig lig degilde takım takım takip ediyorum benim takımlarım belli ama geçtimiz sezon avustralya ve finlandiya maçları para dagıttı resmen
Zaten o rollden sonra @Yumiyum77 bidaha göremedik ????50ye 7 k vurmak kolaymı ??
Eyvallah abi sağol varol valla ben 50ye 7k vurduğun zamanı çok iyi hatırlıyorum abi İstanbul depremindem 1 hafta sonra ??eren at rıdvan kardeşime yarın çekimden oynasın![]()
o roll degildiki la hem o kuponu paylaştıgımda para çoktan bitmişdiZaten o rollden sonra @Yumiyum77 bidaha göremedik ????
çok yakın bir tarihmiş !Eyvallah abi sağol varol valla ben 50ye 7k vurduğun zamanı çok iyi hatırlıyorum abi İstanbul depremindem 1 hafta sonra ??
Abi zamanı hatırlıyorum ama rolmuydu değilmiydi bilmiyorum yalan söylemeyim şimdi ?o roll degildiki la hem o kuponu paylaştıgımda para çoktan bitmişdisırf keyfine paylaşmıştım
![]()
Valla abi dinozorları bilmem ama insan görünümlü piranalar vardı şimdi insan kılıklı dinazorlar doğuyor ???çok yakın bir tarihmiş !Dinazorlar hayattamıydı ozamanlar
![]()