Aleyküm selâm güzel insanSelamün aleyküm
Çok şükür bu hafta tek maçlar agzımıza ettiAleykümselam beylernapıyonuz durumlar nasıl ?
![]()
geçmiş olsun abi bir maç eksik oynayınÇok şükür bu hafta tek maçlar agzımıza etti
Bu haftada atalantadan yattım ??geçmiş olsun abi bir maç eksik oynayın![]()
![]()
Bu haftada atalantadan yattım ??
Haftaya da atalanta gircemsen abinin lafını dinleme emi eren![]()
Kral üst oynamışım ilk yarı 2.0 maç sonucu 2.0geçmiş olsun abi bir maç eksik oynayın![]()
![]()
Salzburg bitti atalanta başladıBu haftada atalantadan yattım ??
Benimki de 50 de 2 0 oldu öyle bitttiKral üst oynamışım ilk yarı 2.0 maç sonucu 2.0
Sanki bilinçli yapılıyor Osman da 4.0 skor oynamış 9 art 5.0 olıyorBenimki de 50 de 2 0 oldu öyle bittti
Dün sirideSalzburg bitti atalanta başladı
oda birşey mi dk 10 maç 2 0 maç öncesi oynadım ama sonra gelir gözüyle takibi bırakdım diger maçlara bakdım maç 2 0 bitmiş :dKral üst oynamışım ilk yarı 2.0 maç sonucu 2.0
Şansıma cash 1 k veriyor az maça bakım ayar verim dedim 10 baskı oldu goller kaçtı direkten döndü sonra kör dögüş0 baktım cash yok açılmadı bir dahaBenimki de 50 de 2 0 oldu öyle bittti
O ara yaptın yaptın yapmadın çıkmıyo lânet cashŞansıma cash 1 k veriyor az maça bakım ayar verim dedim 10 baskı oldu goller kaçtı direkten döndü sonra kör dögüş0 baktım cash yok açılmadı bir daha
Abim 1.4k veriyor yazık koca 2. Yarı için 400 tlO ara yaptın yaptın yapmadın çıkmıyo lânet cash