Dönmedi malesefBugun guzel de maclar var yaw erenin attığı döneydi iyiydi
Hiç sans yokBol şans herkese
Eren naptın odemeler var diyodun dünki para biraz rahatlatti mi seniBol şans herkese
DöndürelimDönmedi malesef
Yok abi 2 kupon yaptım eğer gelirse 3/4 u biterEren naptın odemeler var diyodun dünki para biraz rahatlatti mi seni
2 kupona ¾ bitiyorsa borcum var diye dolanma ortada kürekle vururum ağzına ?? 2 değil 12 kupon olsa ⅛ kapanmaz benimkisi ??Yok abi 2 kupon yaptım eğer gelirse 3/4 u biter
Abi ögrenci adamım ? benim borcumdan ne bekliyon ?2 kupona ¾ bitiyorsa borcum var diye dolanma ortada kürekle vururum ağzına ?? 2 değil 12 kupon olsa ⅛ kapanmaz benimkisi ??
Kendi ile bir tutuyorAbi ögrenci adamım ? benim borcumdan ne bekliyon ?
Deli edip ortalıkta dolanır2 kupona ¾ bitiyorsa borcum var diye dolanma ortada kürekle vururum ağzına ?? 2 değil 12 kupon olsa ⅛ kapanmaz benimkisi ??
Ne borcun var senin ne sıfırlar seni öğrenci bey ??Abi ögrenci adamım ? benim borcumdan ne bekliyon ?
1k cık ?Ne borcun var senin ne sıfırlar seni öğrenci bey ??
Ağam bizimle eğlenir @Adam19771k cık ?
Bırak elensinAğam bizimle eğlenir @Adam1977
Senin için sorun mu 1 k bir günde temizlersin1k cık ?
1k Senin için çerez yaw 10k dir o 1k olsa duramazsınSenin için sorun mu 1 k bir günde temizlersin
Kimse yokmu1k Senin için çerez yaw 10k dir o 1k olsa duramazsın
Burdayım az işim var yarim saat e gelirim 9 dan sonra 2 mac söyle bana birine oynatcam bende 2 buluyumKimse yokmu
BakayımBurdayım az işim var yarim saat e gelirim 9 dan sonra 2 mac söyle bana birine oynatcam bende 2 buluyum