kodu aldık ama cogu alamamış bence bu holıganda bısyler var ama hadı hayırlısı
Geçirene kadar geçtiHoli100gram boyle bisey olur kod kdhppfwi diye kod mu olur random gülüş gibi iyice taştaş geçmeye başladılar ruhsuz köpekler
Idotqcyo diye kod mu olur dalga gecmeyi geçtiler artık yok kod sizdirilir yok pwupf2pu diye kod gelir bu ne lanYalan 1000 kişi diye promosyon yeri açık kopyala yapıştır yaptım 5 saniye sürmedi hata verdi
Bu mantıklı kod idi onlarda sızdırıldı farkında ilk defa böyle kod verdiIdotqcyo diye kod mu olur dalga gecmeyi geçtiler artık yok kod sizdirilir yok pwupf2pu diye kod gelir bu ne lan
15k yi hic birzaman göremeyeceklerAbone 11. 4 k idi 11 k şimdi
Biz telegram bekliyoruz öyle sızmalı gelmiyor bize hdkppfwi olan kod geldi sadece 2 saniye de girdim 3 degil bak2 saniye. Bitmesi mümkün değil 2 saniyede. Invalid yine tastas geçiyorlar netNEDEN ALAMADINIZ KOD ÖGLEN YAZILDI SİSTEME GİRİLDİ ÖGLEN SIZDIRILDI ALAN DOSTUNA VERDİ KOD İSMİ DEGİŞTİRİP PAYLAŞTILAR ZATEN STOK BİTMİŞTİ O YÜZDEN 5 SANİYEDE RED GELDİ ........
zaten oyle abi dedım gıbı anlatım gıbı bıtmıs kodu sadece ısmını degıstırp verdıler olay buBiz telegram bekliyoruz öyle sızmalı gelmiyor bize hdkppfwi olan kod geldi sadece 2 saniye de girdim 3 degil bak2 saniye. Bitmesi mümkün değil 2 saniyede. Invalid yine tastas geçiyorlar net
Kafa takım oynamak haramkahpe barce