Bizde yazıp beklerizişte buda sızdırıldı andır bize
Ekli dosyayı görüntüle 4260
Bizde yazıp beklerizişte buda sızdırıldı andır bize
Ekli dosyayı görüntüle 4260
Neyi yazacan be dostum birazdan kodu yayinlarlar gireriz invalid code yazar geri çıkarızBizde yazıp bekleriz
Sızdırıldıgında soyleyemiyonmu djdjjd ula ne adamsın hep ben hep benHOLIGRAM100 KOD SIZDIRILDI DOSTLAR SİZLER İÇİN ÜZGÜNM
ulan eren hıc gulecem yoktuSızdırıldıgında soyleyemiyonmu djdjjd ula ne adamsın hep ben hep ben
Yok yaw niye söylesin sızdırıldı kodu aldi kuponu yaptı 1 sigara içti kesmedi 2 yi yaktı bitmesine yakın bi yazayım dedi kim takar ekibi.Sızdırıldıgında soyleyemiyonmu djdjjd ula ne adamsın hep ben hep ben
Gülcek birşey demedimki?ulan eren hıc gulecem yoktu
olurmu abi öyle şey ya kod sızırıldı aldım ama valla yazmayı unuttum☺Yok yaw niye söylesin sızdırıldı kodu aldi kuponu yaptı 1 sigara içti kesmedi 2 yi yaktı bitmesine yakın bi yazayım dedi kim takar ekibi.
Bu kaçıncı ?? he heolurmu abi öyle şey ya kod sızırıldı aldım ama valla yazmayı unuttum☺
Bu ilkte degil son da değil. Almana bisey diyen yok alir almaz buraya yazsan belki biri sebeplenir 2 dakika dahi gec yazsan kod invalide dönüyor zatenolurmu abi öyle şey ya kod sızırıldı aldım ama valla yazmayı unuttum☺
İyi olmuş.merak etmeyin dostlar ☺ kod iptal oldu bız lose olduk zaten alanlar kazanc saglasada sılıncek sonunda holıgana gosterdık gercegı☺☺