Bende burdayımBurdayım ?
Bende burdayımBurdayım ?
Zuhaltc kullanoco adım evet senden sonra üye olmuştumK.a verirmisin abla bide benden sonra üyr olmuştun dimi
Zuhaltc kullanoco adım evet senden sonra üye olmuştum
Bence iyi sitenedir bu dinamit bomba mı
Abla girişte öyle bi metin yazdımki adam 3. Kişilere bilgi veremeyiz diye kapatma gereği duymadı ne varsa söyledi ??Teşekkürler ?? tabi düzenli kullanıcıyım her haftanın 2 günü yatırım yapıyoz ?
ne kadar site çıkmış öyle tokyo dan bonus aldım maça bastım bakalımBence iyi site
Çökerttin demekki dinamiti abla ??Dinamit hesabımı incelemeye aldı ya ??
İyi iyi eline sağlık alırım inşallah valla tam zamanı ha ihtiyaç var ??Abla girişte öyle bi metin yazdımki adam 3. Kişilere bilgi veremeyiz diye kapatma gereği duymadı ne varsa söyledi ??
538 tl ya çok fazla değil ama yanlış oynamışım ???Çökerttin demekki dinamiti abla ??
İrem olsun diğerleri olsun destegi iyi bence ?İyi iyi eline sağlık alırım inşallah valla tam zamanı ha ihtiyaç var ??
provramı bıraktın mı zuhal topalİyi iyi eline sağlık alırım inşallah valla tam zamanı ha ihtiyaç var ??
Gelsinne kadar site çıkmış öyle tokyo dan bonus aldım maça bastım bakalım
O zuhal deil bu bizim ablamız ??provramı bıraktın mı zuhal topal![]()
kuponun biri gelmek üzereGelsin
Abla paparayı 12 den sonra mı aticaz ? ??İyi iyi eline sağlık alırım inşallah valla tam zamanı ha ihtiyaç var ??
şakasına diyorum da tınlamıyor bile umarım ilerde bana msj yazmazO zuhal deil bu bizim ablamız ??