Abla kolay aslında. Bi alıştırma olsun e 200 at 200 çekSiz baya anlamışsınız ya ben kendi başıma yapıyım dicem karıştırırırım ha gider olmadık bi yerden alırım ???
Sonra. 1 k at 1 milyon çrk ?? bitcoin kraliçesi ??
Abla kolay aslında. Bi alıştırma olsun e 200 at 200 çekSiz baya anlamışsınız ya ben kendi başıma yapıyım dicem karıştırırırım ha gider olmadık bi yerden alırım ???
3 0 mı olduYaa ben osloya 2 1 yazmışım papele 2 0 ?
200 atacam haftaya exen desiğinşzden alacam kaç tane oluyosa memleketten gelene kadar çekmicem onu 1 k olurmu durduğu yerdeAbla kolay aslında. Bi alıştırma olsun e 200 at 200 çek
Sonra. 1 k at 1 milyon çrk ?? bitcoin kraliçesi ??
Yoo 2 0 ?3 0 mı oldu
Abla haftaya 40 olursa zor bu aralar alıcaksan al istersen200 atacam haftaya exen desiğinşzden alacam kaç tane oluyosa memleketten gelene kadar çekmicem onu 1 k olurmu durduğu yerde
Neyse 2 side 20 frebetmiş ?Yoo 2 0 ?
Enişteyedemeden hallediyim dedim ama dicem galiba bakıyımda yarın onunda onayı olursa atarım ??Abla haftaya 40 olursa zor bu aralar alıcaksan al istersen
Bitcoine girdik zengin olcaznoluyo burda![]()
çok yüksek bu zamanda girilmez benden söylemesi normalde 7k 8k dolarlarda dolaşıyodu 9k'a çıkmışBitcoine girdik zengin olcaz
Exende pra var forumu satak girekçok yüksek bu zamanda girilmez benden söylemesi normalde 7k 8k dolarlarda dolaşıyodu 9k'a çıkmış
Bitcoin değil exen proçok yüksek bu zamanda girilmez benden söylemesi normalde 7k 8k dolarlarda dolaşıyodu 9k'a çıkmış
70 kuruşu gördüBu 1 tl miydi zamanında alan ne parayı bulmuştur