Bende 2 0 dedim skora osloda 2 0 papelde 2 1 ???@Adam1977 tot geliyo hadi gözün aydın
Bende 2 0 dedim skora osloda 2 0 papelde 2 1 ???@Adam1977 tot geliyo hadi gözün aydın
Hayırlısı abi milyoner olursun inş21 i geçti yine ilk direnç 21*kırdımı 30*larda
Sabaha 2521 de sağlam satış yiyor emir girmişler 21 de yepesine bur diye ama bi kırarsa bak sen
Kırarsa 30*rahatSabaha 25
Gelsin 2 exen ??
Tam anlamıyla anlamadan fazla para yatıramam hemen ha ?Gelsin 2 exen ??
Abla 50 geçirsen exenle alakalı hiçbir işlem yapamazsın onaylanınca exen mesela 30 tlŞimdi haftaya 50 tl yüklücem mesala buraya exen alacam 50 tl lik ertesi gün bozdurup hesabıma geçirebiliyorum değilmi
15 dkda hesabında tabi ziraat ve vakıfsa eft ile biraz daha sürerŞimdi haftaya 50 tl yüklücem mesala buraya exen alacam 50 tl lik ertesi gün bozdurup hesabıma geçirebiliyorum değilmi
2 kere çektimmziraate 15*dkda geldiÇekim 12 1 gibi verdim 4gi gelmişti
115 tl
1 k çekmeyi dene abi kaç saatte atcaklar yabancılardan al2 kere çektimmziraate 15*dkda geldi
1052 çektim 15 dkda1 k çekmeyi dene abi kaç saatte atcaklar yabancılardan al
Hem dolardan hemde exenden kazanırsın ??
Siz baya anlamışsınız ya ben kendi başıma yapıyım dicem karıştırırırım ha gider olmadık bi yerden alırım ???1 k çekmeyi dene abi kaç saatte atcaklar yabancılardan al
Hem dolardan hemde exenden kazanırsın ??
Anlamayacak bi şetiy yok abla basitSiz baya anlamışsınız ya ben kendi başıma yapıyım dicem karıştırırırım ha gider olmadık bi yerden alırım ???