Mailden tıkladım gelen linke onaylandı dedi amaHesabı onaylatıp 1 tl yatırırsan hem sana hem bana 2 exen gelcek ref den uye olduysan
Mailden tıkladım gelen linke onaylandı dedi amaHesabı onaylatıp 1 tl yatırırsan hem sana hem bana 2 exen gelcek ref den uye olduysan
Kımlik on arka ve edevletten İkametgah onayı var site içindeMailden tıkladım gelen linke onaylandı dedi ama
Uzun işmiş ya ?Kımlik on arka ve edevletten İkametgah onayı var site içinde
Resmi site abla bi şey olmazUzun işmiş ya ?
3 4 gün sürüyor onayUzun işmiş ya ?
Kripto işi sardı beniİlker abi bitcoin kralı olcak ??
Paran varsa al 50 yi geçecek yakım zamanda diyeyimbendemi alsam acep kredi cıktıydı kullanmadık hıc 7.5 hepsine alsammı
Zarar edersen 2 k edersin kar edersen 15k az deilbendemi alsam acep kredi cıktıydı kullanmadık hıc 7.5 hepsine alsammı
yarın alayım barı abi o zaman hepsine en kotu düşse 1 k zarar ederız hepsini kaybetme sansımz yok ya ve herkez alıyor 7.5 20 k olursa cok ıyı olurParan varsa al 50 yi geçecek yakım zamanda diyeyim
ulan eren☺☺☺Zaten rol yapsan 1 ay sürüyor bi bakmışsın bundan daha fazla kazanmışsın
Vala olabilir belli olmazyarın alayım barı abi o zaman hepsine en kotu düşse 1 k zarar ederız hepsini kaybetme sansımz yok ya ve herkez alıyor 7.5 20 k olursa cok ıyı olur
E devletten ikametgah pdf si indirip oraya yüklücem dimi3 4 gün sürüyor onay
Ekran fotosu attım benE devletten ikametgah pdf si indirip oraya yüklücem dimi
@Zuhaltc abla haklı değilmiyim ??Zaten rol yapsan 1 ay sürüyor bi bakmışsın bundan daha fazla kazanmışsın
Aynen haklısın ??@Zuhaltc abla haklı değilmiyim ??