Bilmiyorumki yumi aktif olsun bakarTelegram etkinliginde beni niye listeye almamış ilk katılan listeye alınmıyor kuralı var galiba ?
Bilmiyorumki yumi aktif olsun bakarTelegram etkinliginde beni niye listeye almamış ilk katılan listeye alınmıyor kuralı var galiba ?
Aleyküm selamS.a çümleten bol şans
Sıkıntı degilBilmiyorumki yumi aktif olsun bakar
Güzel kuponTs takım 1.5 üst
Antalya takım 1.5 üst
Juventus her iki yarıda gol atar dedim
Holide 20 lik freebet kalmış son kurşun ??
Bu günmü bu maçlardaTs takım 1.5 üst
Antalya takım 1.5 üst
Juventus her iki yarıda gol atar dedim
Holide 20 lik freebet kalmış son kurşun ??
Aleyküm selam ablaSelamlar ??
Aleyküm selam ablaSelamlar ??
2 futbol vereöevet dostlar bugun 500 tl kasam olcak bizim dostlardan herkeze katılabılır 2 kupon istyorum sizden 1 kupon basket 1 kupon futbol en az toplam oran 5 olcak sekilde kazanc saglarsak kupon kazancının yarısı verilcek 50 tl basıcam kuponlara
2 futbol vereöevet dostlar bugun 500 tl kasam olcak bizim dostlardan herkeze katılabılır 2 kupon istyorum sizden 1 kupon basket 1 kupon futbol en az toplam oran 5 olcak sekilde kazanc saglarsak kupon kazancının yarısı verilcek 50 tl basıcam kuponlara
futbol kuponu senden o zaman eren basketide biri versin en az toplam kupon oranı 5 olcak sekılde ☺bu etkınlk daha guzel anlamlı geldi artık bunu yapacam bende2 futbol vereö
Hatırlatmaaaa?????????hala aklımda ya nası kötü oldu gece hep rüyamda maç gördüm ha ?????Aleyküm selam abla
İnter çok saçma bitti 40 dk boş geçti
Akşam maçları ablaBu günmü bu maçlarda
500 freebet mi veriyormusBu holi abartıyor 500freebet verince 5 k çekimi nasıl karşılıcakki
Artıyor gittikçe verirse şaşırmam500 freebet mi veriyormus
Ne diyon apla kuponaBu günmü bu maçlarda