As kingSelamun Aleyküm dostlar
As kingSelamun Aleyküm dostlar
Aleyküm selam kardeşim hoş geldinSelamun Aleyküm dostlar
Beni gs korner yaktı adi takım 90 dk 2 korner attı 5 paralık top oynamadıBeş parasız. Holigandan kütür kütür para çekmişler ekipçe malız biz.
Var bizde bi uğursuzlukBeni gs korner yaktı adi takım 90 dk 2 korner attı 5 paralık top oynamadı
Günaydın kardeşim hoş geldingunaydin
Ah gs ?Aslında fevri davrandık. Kodu alanlardan 4 kişi birleşecektik sırayla 1 er mac verip aynı maçları aynı sekilde oynayacaktık
Ugursuzluk ne alaka gs gibi takım baskı kuramıyor Ugursuzluk mu Birtane belhanda piçi var terimin tokmakçısı adam peş paralık oynamıyor oynatıyor stooer kırmızı yemiş genç stooer oyuna almaya gt yemiyor madem oynamayacak niye kadroda o ışık yoksa niye taraftara o umudu veriyorsun bir tane sendika var genç yunus 10 çeker onaVar bizde bi uğursuzluk
Ah gs degil piç terim Türk futbolunun katiliAh gs ?
Valla senide benide piç terim yaktı tam bir korkak olmuş cesaret yok ancak it gibi havlıyorAh gs ?
Fbde yaktı dünValla senide benide piç terim yaktı tam bir korkak olmuş cesaret yok ancak it gibi havlıyor
Bizim büyük kulüpler 5 para etmezFbde yaktı dün
Telegram etkinliginde beni niye listeye almamış ilk katılan listeye alınmıyor kuralı var galiba ?Fbde yaktı dün
Bir daha 200 frebet nerde şimdi jokerbet 25 tl bekle padişah 25 tl frebet bekle yüklensinGs ye her iki yarıda gol atar dedim 2.15 ti. Herkes 1 mac verecekti 4 mac olarak ayni kuponu yapacaktık bi dahakine oyle yapalım
Aleyküm selam kardeşim hoş geldinS.a çümleten bol şans
Tokyo bet ve marcobet eklenirse artık onları bi şekilde. Ceviririz inşallahArtık bi dahaki babalar gününde 200 bet verdi onu bile ceviremedik valla cyber bi dert
Canlı bi dert??