Gmail hesabına kadr erişim sağlamış büyük ihtimalle o cikicakAcaba bu kimdi yine dodo şer.efsizi mi baska bi şer.efsiz miydi
Gmail hesabına kadr erişim sağlamış büyük ihtimalle o cikicakAcaba bu kimdi yine dodo şer.efsizi mi baska bi şer.efsiz miydi
ben seni dolandırmadıysam sende beni dolandırmamnYok o ben değilim o olsam dolandirirmdim seni ??
holigan kod verecek al 200Gmail hesabına kadr erişim sağlamış büyük ihtimalle o cikicak
Nasıl alayım hesabım kitli zamanında çok caprtim hesabı kitledilerholigan kod verecek al 200
Benn uysal bir hayvan gbi kimseye zararım olmaz ama Paşalı değilim ben ??ben seni dolandırmadıysam sende beni dolandırmamn
şu venüsü gece getir dün milete iyi harçlık verdiBenn uysal bir hayvan gbi kimseye zararım olmaz ama Paşalı değilim ben ??
Hesaba baktım 700 TL göndermiş ama geri onlara gitti tabi akşam kapısını caalriz yineşu venüsü gece getir dün milete iyi harçlık verdi
Sen oynadıysan yatar58.5dan 2.ceyrek lakers bankolar bankosu
Tersini oyna kazan ?Sen oynadıysan yatar
Reis yinemi picclik etti mk o dodonnnBu dodo denen it emaili ele geçirmiş ilk işim yeni bir mail açıp bğtğn sitelerde o. Maili aktif edip kullanıcı adımıda değiştirecem şu anda bütün sitelerde şifremi bilşyor o it büyük bir ihtimal
Abi kullanici adı sitelerin hiçbirinde değişmez sadece telefon gmail bilgilerin güncellenirBu dodo denen it emaili ele geçirmiş ilk işim yeni bir mail açıp bğtğn sitelerde o. Maili aktif edip kullanıcı adımıda değiştirecem şu anda bütün sitelerde şifremi bilşyor o it büyük bir ihtimal
Jojer hesabımı patlattı bu seferReis yinemi picclik etti mk o dodonnn
Maili nerden görmüşBu dodo denen it emaili ele geçirmiş ilk işim yeni bir mail açıp bğtğn sitelerde o. Maili aktif edip kullanıcı adımıda değiştirecem şu anda bütün sitelerde şifremi bilşyor o it büyük bir ihtimal
dodo eralde öbür tarafıda patladı formuKimşn ne dediği belli değil şöyle bi okudumda ne diyonuz huu???
Dünden görmüş büyük ihtimalle bütün bilgileri not almış serefsizMaili nerden görmüş
Şifresini kırmak bu kadar kolaymı
Abi bide maili bile 2 asamalı kullan tel onaylı
Vayy serffssz ne kufrtsen az bu lavugaJojer hesabımı patlattı bu sefer