iy 0,5 ol :/inş gelir buyuk olan siteye yatırım 210 zaten![]()
iy 0,5 ol :/inş gelir buyuk olan siteye yatırım 210 zaten![]()
bu söyledigine sonuna kadar katılıyorum abi davranış olarak zuhal'i çok begeniyorum ablamızdır saygımız sonsuz ama bunun haricinde davranışını harikaBu form ortamında her türlü karejter var içinden adam akılı delikanlısını bulmak zor oluyor biz 7 8 kişi ekip idik saglam diyordum yarısı çürük elma çıktı menfaat gözeten çok oluyor bak abla çogından delikanlı çıktı bir bayan olmasına ragmen onlardan erkek çıktı
Burda az ve öz insanlar var belki fazla akıcı olmuyor ama burdan sıcak yer zor bulursun@Morikante kendine iyi bak reis Allaha emanet baska foruma geciyom ben burasi sarmadi beni ictenlik yok
boşver abi giden gitsin kalan kalsın başka yerrdeki adminler yöneticiler içtenlikle konuşur onunlaBurda az ve öz insanlar var belki fazla akıcı olmuyor ama burdan sıcak yer zor bulursun
Bencede harika bir insan bazı nedenler dolayısı ile yazdıgını arada okuyorum çok taktır ediyorumbu söyledigine sonuna kadar katılıyorum abi davranış olarak zuhal'i çok begeniyorum ablamızdır saygımız sonsuz ama bunun haricinde davranışını harika
abla en ustteki gelirmiTeşekkür ederim ???
Bakacaz dostum zaman herseyin ilacidirBurda az ve öz insanlar var belki fazla akıcı olmuyor ama burdan sıcak yer zor bulursun
sus sen duyma bu söylediklerimiziTeşekkür ederim ???
Gelsin inşallah ?abla en ustteki gelirmi
gelmezabla en ustteki gelirmi
Tmm konuşun siz ben yokmuşum gibi ???sus sen duyma bu söylediklerimizi![]()
admin olduk banlama yetkisi gene yokgelmez![]()
beni banlayamazsın eren site benim üstümeadmin olduk banlama yetkisi gene yok![]()
Bazi adminler var birsey bilmiyo uyandirayim uye bisey sprdumu bilmem diyoboşver abi giden gitsin kalan kalsın başka yerrdeki adminler yöneticiler içtenlikle konuşur onunla![]()