- Web sitesi
- bonuslideri.com
bir de 3 maymunu oynamıyo mu beni benden alıyo 

4 maymun o ???bir de 3 maymunu oynamıyo mu beni benden alıyo![]()
Traş oldum yahuadam'a artıdasın diyince adam sırra kadem bastı bi anda![]()
Çift sıfır sil o zaman olur
Dur kardeşim şimdi herkes inanır üstüme gelir bence yatırım çekim arası fazla bir artı yokAdam 50 75k'lık işlem yapmış haberimiz yok![]()
Sponsor siteden oynuyorum dedim seceremi döktün ortaya ifşa oldukbizim linkten üye olmuşsun ya genel bi rapor istedim dün baya artıdasın o yüzden sordum yoksa istedigin yerde oyna abi sıkıntı yok![]()
Oww en sevdiğim üye ??Dur kardeşim şimdi herkes inanır üstüme gelir bence yatırım çekim arası fazla bir artı yok
Ben o kadar kazanmışım nerde bu para kim çaldı bendenOww en sevdiğim üye ??
Paparayı sana mı atıyoruz şimdi? ??Ben o kadar kazanmışım nerde bu para kim çaldı benden
Eren 2 gündür ne gelen var ne giden üzülme kardeşim şimdi @Yumiyum77 yapar güzelliğiniGönder gelsin Ekli dosyayı görüntüle 3952
Tencere dibin kara seninki benden kara diyonGönder gelsin Ekli dosyayı görüntüle 3952
Vallahi öyle kardeşimTencere dibin kara seninki benden kara diyon
Ya bide verseydi ???yapacagım işin90 bakiye vardı 3 slot açtım dedim 30 ar spin atayım 2 si 10 tl den atmış
tüm bakiye 5 sn içinde gitti
Aynen ?Ya bide verseydi ???
o söyledigim osman içindi abi senlik bir durum yok senin işlem geçmişini görüyorum öyle uçuk bir rakam yok sadece artıdasın okadarDur kardeşim şimdi herkes inanır üstüme gelir bence yatırım çekim arası fazla bir artı yok
1 tl bile olsa artıda oluyorsuno söyledigim osman içindi abi senlik bir durum yok senin işlem geçmişini görüyorum öyle uçuk bir rakam yok sadece artıdasın okadar![]()
Ben -deyim 100 yatırdım kaybettim ???1 tl bile olsa artıda oluyorsun![]()
Fazla bir artı yoktur bence 3 5 yüz ancak1 tl bile olsa artıda oluyorsun![]()