Bu ara hep teklerseb gidiyoroda zorla gelmişti ?
Geçen gs rizeden gitti
Valencia gol vaedan gitti
Büyük kaciyor
Bu ara hep teklerseb gidiyoroda zorla gelmişti ?
Oranlarıda iyiymiş ha söyledim ???????Besiktas yener
Malatya yener abla ?
Sevindim çocukYüzü güldü o zaman
Bende oynadim abla kupon yukardaOranlarıda iyiymiş ha söyledim ???????
Gecen onun konuyu okudum çok üzüldüm nasıl kaptırmış o parayı öyleLimit olmayınca tnkk14 un hesabından oynuyom dun çocuğa hayatının en yuksek cekimini yaptirdim???
Eline şeker ? verilmiş çocuk gibi olmuşturSevindim çocuk
Birsey diyemiyorum abi keske bana verseydi hersey bittikten sonra bana söyledi soyledigi an dedim o parayı unut diyeGecen onun konuyu okudum çok üzüldüm nasıl kaptırmış o parayı öyle
Tabi parayi bana geri atana kadar ??Eline şeker ? verilmiş çocuk gibi olmuştur
dogum gunu cocugu çok iyi durmuş ?Birsey diyemiyorum abi keske bana verseydi hersey bittikten sonra bana söyledi soyledigi an dedim o parayı unut diye
Bi havasi var dimi??dogum gunu cocugu çok iyi durmuş ?
adam cekim 2 dkda geliyor diyor bi araBirsey diyemiyorum abi keske bana verseydi hersey bittikten sonra bana söyledi soyledigi an dedim o parayı unut diye
aynenBi havasi var dimi??
Mustafa onun çekimlere kandi nasi oldu bendr anlamadim ya en basinds dedim ben bu mustafa icin cok saf cocuk diye temiz kalpli neyse ziraattan 50k kredi istettim gelirsr kurtarcam onu ???adam cekim 2 dkda geliyor diyor bi ara
cekim gelene kadar bakiye istemiş ne yüzsüz
kaybettim diyememiş
ben red yedim ? kumarda ezcektim dicemde gene en fazla 500 yatırım yaparim daha üstünü yatirasim gelmez?Mustafa onun çekimlere kandi nasi oldu bendr anlamadim ya en basinds dedim ben bu mustafa icin cok saf cocuk diye temiz kalpli neyse ziraattan 50k kredi istettim gelirsr kurtarcam onu ???
Ya al kendin kaybet bi insana fazla koymsz ama başkasına vermek nedirben red yedim ? kumarda ezcektim dicemde gene en fazla 500 yatırım yaparim daha üstünü yatirasim gelmez?
aleyküm selamSelamın aleyküm dostlar mustafa ne kaptırmış nereye atlamışım ben o konuyu
kendi bacagina sıkarım daha iyi ?Ya al kendin kaybet bi insana fazla koymsz ama başkasına vermek nedir
Besyocuyada güvenmişya ??aleyküm selam
bu besyocuya 2 k mi ne vermiş 10 k mi ne yapmış
cekim gelene kadar devam edelim demiş aslinda kaybetmiş
3 k daha atmiş onuda kaybetmiş
rakamlar sallama ? hatırladigim kadariyla