Uydurma bence olamaz oylr bişiBişey dikkatimi çekti ???askerde özel pc mi veriyolar yada laptop götürülüyomu ????
Dimi ya hikaye bence o yoksa aynı çoklu sekmeler falan ????Uydurma bence olamaz oylr bişi
25 tane youtube felanDimi ya hikaye bence o yoksa aynı çoklu sekmeler falan ????
Ohoo çoktan üye oldum kayıp bile ettim ????@Morikante @Adam1977 @Zuhaltc suvbet'E linkten üye oldunuz ? son 15dk daha sonra deneme bonusu bitiyo haber vereyim dedim
Doğum gününe son 3 saat haber vereyim dedim@Morikante @Adam1977 @Zuhaltc suvbet'E linkten üye oldunuz ? son 15dk daha sonra deneme bonusu bitiyo haber vereyim dedim
Gayet sulu bi yer ?? şaka bi yana hayırlı teskereler kardeşim. ?İskenderun denizci askerlik. Nasıl bi yer bilgisi olan ?
Eyw abi sağolasınGayet sulu bi yer ?? şaka bi yana hayırlı teskereler kardeşim. ?
Üye olmak istedim bir türlü e posta kabul etmedi@Morikante @Adam1977 @Zuhaltc suvbet'E linkten üye oldunuz ? son 15dk daha sonra deneme bonusu bitiyo haber vereyim dedim
Gelir şimdiablam burdamısn
Bolşansulm maçı -3.5dan ilk ceyrek ev alırsa 50 tl rol parası atayım ablam yapsın rolü
Bol sans olsunulm maçı -3.5dan ilk ceyrek ev alırsa 50 tl rol parası atayım ablam yapsın rolü