- Web sitesi
- bonuslideri.com
hayır 188 yaşındayım ben88 yasinda mısın
hayır 188 yaşındayım ben88 yasinda mısın
abilere selam çatışmaya devamNe abisi abi mi kaldı?
Olunca noluyor ?ama şimdi 20 yaşında olmak isterdim valla
He o zaman koydun parayihayır 188 yaşındayım ben![]()
Abin yok dedinya ?????Kinq atıyonmu kupon
Ee oldun sonra ne olacak yaptığın ahmakliklark bidaha yapmaz miydinama şimdi 20 yaşında olmak isterdim valla
o iş sende be osmanım :d valla parayı bitirince geliyosun ya ! yanarım yanarım buna yanarım işte :dHe o zaman koydun parayi
Param bitince gelmiyom sinirlenince geliyom ???o iş sende be osmanım :d valla parayı bitirince geliyosun ya ! yanarım yanarım buna yanarım işte :d
evet mesala seninle tekrar tanışmazdımEe oldun sonra ne olacak yaptığın ahmakliklark bidaha yapmaz miydin
yaşıma geldigin zaman anlarsın ne oldugunuOlunca noluyor ?
Seni tanidigim gune lanet olsun zatenevet mesala seninle tekrar tanışmazdım![]()
O kadar saydırıyosunuz ama kırılmıyosunuzda ha maşallah ?Seni tanidigim gune lanet olsun zaten
seni görünce yolumu degiştiririm benSeni tanidigim gune lanet olsun zaten
osmanı kardeşim kadar severim yalan yok küfür de etse canı sagolsınO kadar saydırıyosunuz ama kırılmıyosunuzda ha maşallah ?
Bu yüzsüz abla problem olmuyor ????O kadar saydırıyosunuz ama kırılmıyosunuzda ha maşallah ?
Küfür olmasın zaten ?ama bazen konuşurken ben tartışıyonuz sanıyorum sizi ?????osmanı kardeşim kadar severim yalan yok küfür de etse canı sagolsın![]()
Seninle ayni sehirde yaşamam yolu degistirsen ne olurseni görünce yolumu degiştiririm ben![]()
Beni çıldırtıyor ya 500 milyarda 1 olacak bir sey oldy 50 Tl ye 7k Aldi 1 yil beynimizi yediKüfür olmasın zaten ?ama bazen konuşurken ben tartışıyonuz sanıyorum sizi ?????