Ya kupona baksana ama 27.dakika 2 0 oyle bitiyorseni gıcık etmek için gülüyorum![]()
Ya kupona baksana ama 27.dakika 2 0 oyle bitiyorseni gıcık etmek için gülüyorum![]()
Cyber cyber dedik sanki gerçeklerden kazanıyoz ??Almanyada canli 4 maçtan ulan bu taKim tek başına 4 gol atar diye düşündüğümüz dortmund sıfır diğer 7 takımım gol ve golleri var
Acilen birakmamiz lazım bu illeti acilen
iy 2.5 ustten yattim dier konudaYa kupona baksana ama 27.dakika 2 0 oyle bitiyor
abla valla cyber 1 ay öncesinde çok iyiydiCyber cyber dedik sanki gerçeklerden kazanıyoz ??
Serefsizlwr yaiy 2.5 ustten yattim dier konuda
İy 1.5 un oranı daha fazladır belkide olmaz diye oynamıyozYa kupona baksana ama 27.dakika 2 0 oyle bitiyor
Aynen laziou bile çözdüydün ??abla valla cyber 1 ay öncesinde çok iyiydi
şimdi neye oynasam lose
Abla dakika 27 de 2 0 olunca millet canlidan 3.5 4.5 girmistieİy 1.5 un oranı daha fazladır belkide olmaz diye oynamıyoz
gecen aalborg mu ne vardi 2.5 ust verdim iy 2 0 di oyle bitti ?Abla dakika 27 de 2 0 olunca millet canlidan 3.5 4.5 girmistie
Gayet mantıklı geldi ??En iyisi ney bilyomusınız oynamamk ben bu gün hiç oynamadım zarar 0 ???
Serefsiz bunlar istegecen aalborg mu ne vardi 2.5 ust verdim iy 2 0 di oyle bitti ?
Evet o geldi orana bak keske 1k AtsaydimP6 oldu galiba ??
Önce ben dedim bikerem ????pen6 won ??
Biz böyle oynarız yuksek oran gelir kucuk oran gelmezpen6 won ??