Eyvallah kardeşimvarlığın yeter kral ?
Eyvallah kardeşimvarlığın yeter kral ?
bana bi renk geldi ?Eyvallah kardeşim
Nasıl bir renkbana bi renk geldi ?
KırmızıNasıl bir renk
O renk degil rütbe rütbeKırmızı
kutlayalım bunuKırmızı
Kırmızı heee hayırlı olsun ????nerdesiniz ?
Teşekkür ederim abla ? diğer konuya beklerimKırmızı heee hayırlı olsun ????
Akşam oldu hala temizlik yapıyom ya bakamıyomki ???Teşekkür ederim abla ? diğer konuya beklerim
ekipde var bi sıkıntı zaten rıza babanın ekibide oyuna gelmişKaybolmuş bu konu ?
valla ben anlamadım abi kimseye birşey demedik aksine sizler iyi vakit geçirin diye bürolardan freebet dilendikKimse yok bizden
Bende anlam veremiyorumvalla ben anlamadım abi kimseye birşey demedik aksine sizler iyi vakit geçirin diye bürolardan freebet dilendikyine de yaranamadık
![]()
Herşey normal yine işleri vardır belki ?valla ben anlamadım abi kimseye birşey demedik aksine sizler iyi vakit geçirin diye bürolardan freebet dilendikyine de yaranamadık
![]()
yo bir kaç gündür bir gariplik seziyodum ama tam konduramadım birşeyi ama @Zuhaltc 'in de dedigi gibi işleride olabilir akşam akşam günahlarını almayalım şimdiBende anlam veremiyorum
Ben 2 haftadır işim çok yogun gündüz aktif olamıyorumyo bir kaç gündür bir gariplik seziyodum ama tam konduramadım birşeyi ama @Zuhaltc 'in de dedigi gibi işleride olabilir akşam akşam günahlarını almayalım şimdi![]()
Kayıp çok oldıya abi galiba ondan olabilir ilker abide nöbette falan oluyo morikantede adliye yoğun bossda para yiyo bende temizlik bitmiyo????yo bir kaç gündür bir gariplik seziyodum ama tam konduramadım birşeyi ama @Zuhaltc 'in de dedigi gibi işleride olabilir akşam akşam günahlarını almayalım şimdi![]()