Abla vallaha olmayınca olmuyor net penaltıyı vermedi kaçan onca pozisyon inan çok ğzüldümBütün maçlar tıkır tıkır geldide 1 goldenmi gider koca kupon yaa???????
Abla vallaha olmayınca olmuyor net penaltıyı vermedi kaçan onca pozisyon inan çok ğzüldümBütün maçlar tıkır tıkır geldide 1 goldenmi gider koca kupon yaa???????
1 tl yatirip cektin deme abiHesabıma çektim ziraatla vakıfbank işlrm yapılabilşyormuş
10 tl yatırdım çekim talebi verdim maile onay linki geldi onayladım sonra 15 dk içinde geldi hesaba1 tl yatirip cektin deme abi
Bin kere maçı kazanmak için hiç caba yoktu oyuncular ruhsuz gibiAllah belanı versin gs
Serefsizler guzelim kuponu yaktilarBin kere maçı kazanmak için hiç caba yoktu oyuncular ruhsuz gibi
Harbo kitapsiz bu gs yGs yakma kuponu
Hem 10.oran hem.bu kupon bakıyor sana
ŞerefsizlerHarbo kitapsiz bu gs y
Malesef öyle oldugs herkesi yatırdı sanırım
Bu tabloya hangi can dayanır neyin sağlığı ?geçmiş olsun diyelim can saglıgı olsun bugünde kısmet degilmiş bende güzel kaybettim bugün
Gelenmi gidenmi bunlar anlamıyom pek ?Bu tabloya hangi can dayanır neyin sağlığı ?
kazanmayı bilmek kadar kaybetmeyide bilmek gerekir erdemli olmak lazım bu konuda ayrıca zorlamanında anlamı yoktur bence okadar zorlamayın sizdeBu tabloya hangi can dayanır neyin sağlığı ?
Aldığını geri verme sakin olBu tabloya hangi can dayanır neyin sağlığı ?
Gğzel haber şu cayberlardan kurtulalım artıkİlker abi bu hafta ispamya basketbol basliyo