2 sayıyla o da mortingen şitrayze oldu zaten miami ye ondan geç kaldık onu takip ediyodumBonus ne oldu
2 sayıyla o da mortingen şitrayze oldu zaten miami ye ondan geç kaldık onu takip ediyodumBonus ne oldu
Sana dediğimde ilk perin sonuydu sen son pere yetişmişsin heralde yine olurdu son bir dk boş geçti çakallar2 sayıyla o da mortingen şitrayze oldu zaten miami ye ondan geç kaldık onu takip ediyodum
Gral bonus.gelseydi yine devam ederdik 4 dakika da 12 sayi atan 6 dakikada 11 atamadı 9 attiSana dediğimde ilk perin sonuydu sen son pere yetişmişsin heralde yine olurdu son bir dk boş geçti çakallar
Aleyküm selâm ablamSelamlar tünaydınlar
geçti artık etkinlikden sonra yapılan üyelige vermiyolar dün not geçtiler malasef@Yumiyum77 üye değilmişim oraya şimdi üye olsam alabilirmiyim yine ??
Üyeyim sanıyodum ya neyse canınız sağolsun ?geçti artık etkinlikden sonra yapılan üyelige vermiyolar dün not geçtiler malasef![]()
yaa aynı şekilde bende öyle sanıyodum akşam bi baktım böyle bir üye yok denildi dedim demekki yanlış sanıyomuşumÜyeyim sanıyodum ya neyse canınız sağolsun ?
Admin böyleyse üyeler ne yapmaz ??yaa aynı şekilde bende öyle sanıyodum akşam bi baktım böyle bir üye yok denildi dedim demekki yanlış sanıyomuşum![]()
ben napayım kral ya üyelik açmadan etkinlige giriyoAdmin böyleyse üyeler ne yapmaz ??
Katılım sağlıyoz işte? ben ne bilem üye olmadığım yer yok burayada üyeyimdir herhal dedim ???ben napayım kral ya üyelik açmadan etkinlige giriyonasreddin hoca misali ya tutarsa
![]()
Bi defaya mahsus tolerans göstersinler yav ne olacak sankiben napayım kral ya üyelik açmadan etkinlige giriyonasreddin hoca misali ya tutarsa
![]()
özellikle not geçtiler abi yoksa yapardım biliyosun üyeligi yoksa tekrar ekleme yapılmaz dedilerBi defaya mahsus tolerans göstersinler yav ne olacak sanki
O 50 liralık oynayınca otomatik 10 orana çıkıyo galiba kapmanyaya katıl diyerek para yatırıyonBeyler alalh ını seven bana yardım etsin bets10 50 attım gs ye basıcam 10 oranı bulanıyorum
Hangi büro bu bizde ona göre düşünürüz sanki hayat meselesiözellikle not geçtiler abi yoksa yapardım biliyosun üyeligi yoksa tekrar ekleme yapılmaz dediler