Ben kaaale bile almadım mesela mevzuyubu gibi ortamlarda bu gibi sorunlar kacinilmaz belliki yarasi hala kabuk tutmayanlar var umursamayin sizlerin karakteride ortada onlarinki de
senin zaten hic almaman lazim bizim senle tek ortak misyonumuz var paparayi atacak hedefi belirlemek ?Ben kaaale bile almadım mesela mevzuyu
4 mac az degil mi 5-6 tane daha ekleseydin israf olmayaydi paragelirse cok iyi ?Ekli dosyayı görüntüle 3695
30 oran oluyordu cikardim 1 ini ?4 mac az degil mi 5-6 tane daha ekleseydin israf olmayaydi para
bu gelirse benim kazancim ne olacak ona gore okuyup ufleyecem ?30 oran oluyordu cikardim 1 ini ?
hele gelsin bakarukbu gelirse benim kazancim ne olacak ona gore okuyup ufleyecem ?
Bende iyi okur üflerim % liği yazarsan ona göre ilk yarılarda bitireyim maçları ???hele gelsin bakaruk
Ha ha ?oyna kazanaga isminde hayir yok bide medet mi umacaz bundan gottingene gelmeyelim sonra
Allahin bahsettigi nefesi bosa harcamayalimhele gelsin bakaruk
Aynen bence de ??Allahin bahsettigi nefesi bosa harcamayalim
Bendede görmedimde multitirHangi ****** ****** zuhal ablaya laf söyledi ben yoktum görmedim silinmiş heralde
zuhal ablaya kimse laf soyleyemez bende gec kaldim ama geregi yapildi abiHangi ****** ****** zuhal ablaya laf söyledi ben yoktum görmedim silinmiş heralde
Kimliği belirsiz abiHangi ****** ****** zuhal ablaya laf söyledi ben yoktum görmedim silinmiş heralde