Barem kaç takipteyiz @Sahinbey ???Burdada ortalik 56
Barem kaç takipteyiz @Sahinbey ???Burdada ortalik 56
100e 50 dinamiteren 100e 100 veren site varmı yada 100e 50
Ne dinamit miş bee100e 50 dinamit
Mori abinize paparadan biseyler atarsa en sevdiği admin (*) neden yapmasın ki güzel bi roll ? ??mori abimiz patlatir bi rol simdi keyfimiz yerine gelir
pardon kuzenim yazmış beyler ben değilimMori abinize paparadan biseyler atarsa en sevdiği admin (*) neden yapmasın ki güzel bi roll ? ??
Açıklama (*) : en sevdiği admin--》 @Alfa97
hani bendim ??Mori abinize paparadan biseyler atarsa en sevdiği admin (*) neden yapmasın ki güzel bi roll ? ??
vay demek ben yokken sen ben varken ben beni kimse aldatamazhani bendim ??
valla öyle dur bulam sanavay demek ben yokken sen ben varken ben beni kimse aldatamaz
vay demek ben yokken sen ben varken ben beni kimse aldatamaz
sokak lambası gibi olma yarMori abinize paparadan biseyler atarsa en sevdiği admin (*) neden yapmasın ki güzel bi roll ? ??
Kuzenim yazmış çok dövdüm onu ben. Hem benim amcamlar dayimlar hep admin zaten. adminlik aile geleneği bizde bi ben olamadım ???En sevdiğim admin ❤❤
bende diyordum paapradan atsam peki . ?Kuzenim yazmış çok dövdüm onu ben. Hem benim amcamlar dayimlar hep admin zaten. adminlik aile geleneği bizde bi ben olamadım ???
sen varya abi bi senden bide @Zuhaltc abladan tırsıyorum ?Kuzenim yazmış çok dövdüm onu ben. Hem benim amcamlar dayimlar hep admin zaten. adminlik aile geleneği bizde bi ben olamadım ???
sen gel benim paparama at muhsin kardeşbende diyordum paapradan atsam peki . ?
En sevdiğim adminler ?? kime atıyoruz paparaları?sen gel benim paparama at muhsin kardeş
aga isminde hayir yok bide medet mi umacaz bundan gottingene gelmeyelim sonraSaat 17:30 da Göttingen MS 1 üç ihtimali
Oran 6.40 gömün
bu gibi ortamlarda bu gibi sorunlar kacinilmaz belliki yarasi hala kabuk tutmayanlar var umursamayin sizlerin karakteride ortada onlarinki debutun tadımı kacırdı .. yazasım yok hadi iyi akşmlar iy isojbehlerr