istemeden bi büyüğme saygısızlk yaptıysam affola ama kimseye art niyetim olmadını burda herkez bilir ben analmadım bişey ama benım gormeyıp sızın gordgn bı yanlısm varsa affolaBiraz buyugunu kucugunu bil kardesim kotu niyetli degilim
haklısn abi ben yasınızı bılmedım için kardeşim diyordum art niyetim yok yani herkezden özür dilerim kücüğmüzüde büyüğmüzüde bilirizBurda en buyugumuz ilker abi sonra mori adamin yasi kac bilmiyom ben 37 yasimda adamim yani biraz buyuk buyuklugunu kucuk kucuklugunu bilsin uzatilacak bisey degilde ben sadece uyardim
ben mesela en küçügunuzum ??Burda en buyugumuz ilker abi sonra mori adamin yasi kac bilmiyom ben 37 yasimda adamim yani biraz buyuk buyuklugunu kucuk kucuklugunu bilsin uzatilacak bisey degilde ben sadece uyardim
gönül koyacak bişey yok sen dogruyu soyledin abi o yüzden ben gonul koymadım sende koyma☺Neyse sikinti yok gonulde koyabilirsin
Papara atayım sana her türlü severim ben seni yaş farkı gözetmeksizin ??ben mesela en küçügunuzum ??
sevin beni ??
Hakkini helal etgönül koyacak bişey yok sen dogruyu soyledin abi o yüzden ben gonul koymadım sende koyma☺
helali hoş olsun abi asla gönul koymadım koymamda dogru olan neyse onu yapalm sende helal etHakkini helal et