Abi valla delircem elime geçeni bahse atiom bankada millet borsa oynuo hep adamın hayaline bak bu hafta aypon alcakmis bibhaftada 13 kar falan diolar bende borsaya gircem yeter beeeUla şerif tekmi bırak yarım sayıdan servet gitmiştir şimdiyr kadar
Abi valla delircem elime geçeni bahse atiom bankada millet borsa oynuo hep adamın hayaline bak bu hafta aypon alcakmis bibhaftada 13 kar falan diolar bende borsaya gircem yeter beeeUla şerif tekmi bırak yarım sayıdan servet gitmiştir şimdiyr kadar
Çek kulagını patlat bir tokat bir daha yapnayacagına tövbe desinAbime laf etti @Adam1977
sigara kullanmiyom king den hizliyim ?Eren kod gelince yaz hemen dün sayende aldım mega dan attım 10 orana losee?
Boş geç borsada çok kaybettim humar daha iyi borsadanAbi valla delircem elime geçeni bahse atiom bankada millet borsa oynuo hep adamın hayaline bak bu hafta aypon alcakmis bibhaftada 13 kar falan diolar bende borsaya gircem yeter beee
Kim yapıyor reisEfsane rolling akşam
Borsa büyük balığın küçük balığı yediği yerdir bize bi şey düşürmezler elimizdekini alırlar sadeceBorsa candır gerisi heyecandır
BenKim yapıyor reis
Tabiki köpek balığı olan yer olsun açmı kalsın balıkkar6Bak bu iyi burda köpek balığı varmı Türkiye'de ?bogulmak olmaz faydamız olsun
Abi gözümle goruom ne kaybetmesi ya iki gişe bı bireysel bide yanımdaki 4 kişi manyak takip yapiolar kâr dalarBoş geç borsada çok kaybettim humar daha iyi borsadan
Oda humar karda olduğun zaman daha çok kar yapacam diyr satmazsın düşmeye başkayınca en dipten bozdurursun boş geç borsada alıp unutursan kazanırsın 5 6 sene oda bizim gibi humar kafalılar ondan al sat diğerine yatır kafasıyla kaybederiz borsa humardan daha tehlşkeliAbi gözümle goruom ne kaybetmesi ya iki gişe bı bireysel bide yanımdaki 4 kişi manyak takip yapiolar kâr dalar
Sabır işi oda bizde mafiş kafa işi oda bize nanti kafa nanti mermerOda humar karda olduğun zaman daha çok kar yapacam diyr satmazsın düşmeye başkayınca en dipten bozdurursun boş geç borsada alıp unutursan kazanırsın 5 6 sene oda bizim gibi humar kafalılar ondan al sat diğerine yatır kafasıyla kaybederiz borsa humardan daha tehlşkeli
Dur bakam bende olması gerekPaparada 9 tl var 1 tl olan varmi roll yapak![]()
Malesef bende 0.56 kuruş