Benimki de Morikante ??abi betbey kullanici adin ilkerimxx miydi
Benimki de Morikante ??abi betbey kullanici adin ilkerimxx miydi
tamam abi saol bakalim roll icin bisey ekletebilecekmiyiz
herkese yuk abla roll olsun diye bir kişi için rica edecegim sende hemen pusuya yatmissin masallah ??Zuhaltc benimde ????
Dene bakalım ama en son işlrm çekim oldu ordan zannetmiyom ekleyeceklerinitamam abi saol bakalim roll icin bisey ekletebilecekmiyiz
Zaten rol içşnse ilker abiye yüklet ben herkese sandım ???????herkese yuk abla roll olsun diye bir kişi için rica edecegim sende hemen pusuya yatmissin masallah ??
isterse en son işlemin adam öldürmek olsun benim ricamı kırarlarsa iyi olmaz ?Dene bakalım ama en son işlrm çekim oldu ordan zannetmiyom ekleyeceklerini
abla valla seviyorum seni bu alemde senden hızlı delikanlı abla görmedim daha ?Zaten rol içşnse ilker abiye yüklet ben herkese sandım ???????
Katil olsada rol yeri ayrıisterse en son işlemin adam öldürmek olsun benim ricamı kırarlarsa iyi olmaz ?
Twitteerdan etkinlikkerine katıldım 1 gün oldu hala sonuçlandıracaklar hissediyorum bana çıkacak ????isterse en son işlemin adam öldürmek olsun benim ricamı kırarlarsa iyi olmaz ?
markobet bilet etkinliginide hissediyordun ?Twitteerdan etkinlikkerine katıldım 1 gün oldu hala sonuçlandıracaklar hissediyorum bana çıkacak ????
rolu hangi saatte yaptigina bagli rol yaparken elinde barut veya kan izi varmiydi o onemliKatil olsada rol yeri ayrı
Adamın hassı igne ile konuşturmak delikanlılıga sıgarmıbence en çok bu sizi temsilsı ediyor
Yok bunda 50 kişiye bide rt az ???? markobeti hatırlatma ???markobet bilet etkinliginide hissediyordun ?
Kesin delil lazımrolu hangi saatte yaptigina bagli rol yaparken elinde barut veya kan izi varmiydi o onemli
he 1 rakamla kaybetmistin bende cok uzuldumYok bunda 50 kişiye bide rt az ???? markobeti hatırlatma ???
100 TL mi tatmin etmedi@ilkerimxx abi yukleyecekleri miktar beni tatmin etmedi kendime eklettim bonusu rollu ben yapacagim ??
Şu kadın basket varsa baremden üst okur taivanevet mac verin betbeyden gireyim hemen