Gece hou yakmayaydı kupon paraları çıkacaktı 11 sayı ike losemi oldukReis üst oynuyorum alt oluyor korner oynuyorum korner çıkmıyor kart oynuyorum kız gibi oynuyor kart çıkmıyor
Gece hou yakmayaydı kupon paraları çıkacaktı 11 sayı ike losemi oldukReis üst oynuyorum alt oluyor korner oynuyorum korner çıkmıyor kart oynuyorum kız gibi oynuyor kart çıkmıyor
Bizi buluyor yada biz bu işi bilmiyoruzGece hou yakmayaydı kupon paraları çıkacaktı 11 sayı ike losemi olduk
aleyküm selamselamun alüyküm
Akşam betsilin yaparım yine bankaya gitmeye eriniyom keşke bana yatıraydın patlamazdınpapele yatirdim gene patladim ?
A. Sselamun alüyküm
Aleyküm selam kardeşim hoş geldinselamun alüyküm
NiyeHaydi Şalke maçı ilk yarı 1.5 üst olsun
Vallahi reis tüm siteler içinde en bonkör site yine holiUlan holi vereceğin koda başlayacam iyice oyuncak ettiler ya balığa yem atıyor kim kaparsa boku çıktı bu işin iyice
Son maç ikili kombin
Oo iyi iyi getirek o zamanSon maç ikili kombin
La siktiret ya yersek yerizevet dostlar gecen paylsamıstım restbet ve diğer sitede yatırmları olan uyelerın 30bıne yakın kısı vardı arkdaslarımdan birine ceza gelmiş 6bin tl cezalar yolda malesef herkeze geçmiş olsun pc basında olan varsa listenin tamamını atayım![]()
Bonusu alamadıktan sonra bonkör olmaları bi işe yaramıyorkiVallahi reis tüm siteler içinde en bonkör site yine holi
valla abi bana gelse sahsen odemem yani kimseyede odemesını tavsıye etmem icra saglanamaz buna bısy olmaz devletin boklu baska bısy degl bızden oyna yurdısından oynama dıyor oynamak yasak deglse ıstedım yerden oynarım bu kadar bastLa siktiret ya yersek yeriz
Şu holi kodunu öğrende erkenden bize söleevet dostlar gecen paylsamıstım restbet ve diğer sitede yatırmları olan uyelerın 30bıne yakın kısı vardı arkdaslarımdan birine ceza gelmiş 6bin tl cezalar yolda malesef herkeze geçmiş olsun pc basında olan varsa listenin tamamını atayım![]()