Son kurşununatacam şimdi ?????Aleyküm selâm abla biz loseoğullarıyız sen kimsiniz ??
Son kurşununatacam şimdi ?????Aleyküm selâm abla biz loseoğullarıyız sen kimsiniz ??
@Morikante kime papara atacagimiz belli olduSon kurşununatacam şimdi ?????
Bi 50 telem kaldı onu atacam ya ?????@Morikante kime papara atacagimiz belli oldu
icim acidi sansin bol olsun ins kayip yasamazsinBi 50 telem kaldı onu atacam ya ?????
500 olsun ablamBi 50 telem kaldı onu atacam ya ?????
ins olur isi gucu birakip ablaya sinerji yapalim500 olsun ablam
Arka planda yapacam çoğaltırsam son vuruşu burda yaparım ????ins olur isi gucu birakip ablaya sinerji yapalim
Paparada aynısı var galiba öyle bi bonus gördüm dünbetsiline yatircam cmt ile
%50 bonusu var
o kadar emin konuşuyorsun ki evi arabayi satıp al abla benim yerimede oyna diyesi geliyor insanin ?Arka planda yapacam çoğaltırsam son vuruşu burda yaparım ????
Eminmii ?(çoğaltırsam )yazıyo bak orda ???o kadar emin konuşuyorsun ki evi arabayi satıp al abla benim yerimede oyna diyesi geliyor insanin ?
Hangi oyun mustangmı bana niye 4.60 verdiya ya sonra yine oynadım 50 tl mi yedi ??bu 15 spin 35 tl verdi betsilinde
aynen mustang dun normal yatirdim oynadim 1 tl vermedi bunda veriyorHangi oyun mustangmı bana niye 4.60 verdiya ya sonra yine oynadım 50 tl mi yedi ??
bugun o gun kasa 19 hedef 1 k ?