S
Supi61
Guest
yamanı özledim heraksam görüyorum onu ama yine evde olmayınca acaip eksik hidddediyorum haa 
Daha dur dahadur hele biraz büyüsün o zaman göryamanı özledim heraksam görüyorum onu ama yine evde olmayınca acaip eksik hidddediyorum haa![]()
Ula laz uşagı baba diyormu artık yamanyamanı özledim heraksam görüyorum onu ama yine evde olmayınca acaip eksik hidddediyorum haa![]()
amcası suan bilem cok sevimlliiiiDaha dur dahadur hele biraz büyüsün o zaman gör
baba demioUla laz uşagı baba diyormu artık yaman
Hele bir gülücük başlasın yarım yamalak konuşsun o zaman göramcası suan bilem cok sevimlliiiikucagıma alınca onu içime sokasım geliyor wallaaa
D
baba demiobön bön bakıo sadeceee
![]()
vallaaa kulagına mars söyluyorumUla o kadar yediriyırsun bir baba dedirtemedin mi
Bordo mavi sevecek marşı mıvallaaa kulagına mars söyluyorumtrabzonspor marsı D: D:
![]()
bu dunyada hersey yalanBabası gibi oglu da
Bordo mavi sevecek marşı mı
dedebaba baba die söleniyorum yamana ama ilk ne der ? babamı annemi bilemiyorum D:![]()
: D: D:
wallaa billaa nasıl kaçsam die düşünüodum haaaaHa bizim bu laz şimdi aglar yamanın özleminden bugün mesai tam bitirmez kaçar bir bahane bulup aha buraya yazdım
dedeleri karıştırmayakk
Ben o yoldan geçtim reis artık sıra senin tecrübe ile dedim onuwallaa billaa nasıl kaçsam die düşünüodum haaaa![]()