Müsahitemrol kim yapiyor ?
Müsahitemrol kim yapiyor ?
Yatmış bile
3 5 bilemedin 12 ay a benimkide çıkar. 2 Onay mesaji gelmesine rağmen değerlendirmede hâlâ. Çağrı merkezi mesaj yanlış gelmiştir diyor sanirim tapuyu verecekler senle bana yari yariya ??Kredim çıkarsa görür şurda be kaldı en fazla 3 aya çıkar
Bundan sonra sen benim papara ya at yatırımları yılbaşında sana sıfır bir passat çekeriz altınaYemin ederim tam 39.165 tl yatırmışım
2 ayda
Yine seni adam yerine koyup cevap vermişler bize cevap biile vermedilerbenim kredi red yemis ?
Ne zaman geldi red nerelere ne zaman başvurdun ulam bize de red onay bisey gelse artikbenim kredi red yemis ?
Tenis gelio az sonra vurmadan kacmicazYatmış bile
Bbdkya şikayet ettim 1 ay içinde şikayetiniz sonuçlandırılacak diye mesaj geldi malak bunlar ya dalga geçiyorlar ben 3 aydır sonuç gelmedi diyom avareller 1 ay daha bekle diyor kimi kime şikauet ediyomNe zaman geldi red nerelere ne zaman başvurdun ulam bize de red onay bisey gelse artik
Ula şerif bi tenis eksik kaldıydıTenis gelio az sonra vurmadan kacmicaz
20 gunde galiba dun msj geldiNe zaman geldi red nerelere ne zaman başvurdun ulam bize de red onay bisey gelse artik
Değerli müşteriymişsinnbizim kıymet yok onu anladım20 gunde galiba dun msj geldi
Klavyenin azizliği ?Ula şerif bi tenis eksik kaldıydı
50 ye 50 demi hesef 1 kNTV attım basliyoz hedef 1 k