500 k kaybedene aynısını söylüyordu dünNe yapim lan daha gidim kibrista mi oynim
500 k kaybedene aynısını söylüyordu dünNe yapim lan daha gidim kibrista mi oynim
O zaman yarına kaldıgunde bir kez geliyorlar yarin 11:00-13:00 arasi girip bakarlar
Çeyrek direk alacak açık olsaydı ona bascaktim ama yoktuMinnesota en sevmediğim cayberlardab inş gelir
Duzenbaz bu ibislerde varmi baska böyle saglan site gunde 10 defa cekim yapabileceğim paramin kalmayacağı500 k kaybedene aynısını söylüyordu dün
Adam 500 kmı kaybetmiş500 k kaybedene aynısını söylüyordu dün
Kupon mu o ??? subhanallah ilk defa görenler like etsin ??? @Alfa97
yarin bakalim ne diyecekler bizi de hayal kirikligina ugrattilar o kadar yatirim aldi forumdan sadece senin yatirimin kac k toplamda 30 k ya yatirim yonlendirdik ama bu yatirim yapanlar forum uzerinden uyelik gerceklestirmedigi icin basia yerden uye olduklari icin bizim performansimiz sayilmiyormus eğer sabite yanaşmazlarsa butun calismalari durduracagim diger sponsor burolarimiz icin calisacagimCanli bide diyoe kaybetmeye devam edin
hem agir hemde yanlis adrese teslimde 1 numaraÇok Agır kargo şirketi
zorDuzenbaz bu ibislerde varmi baska böyle saglan site gunde 10 defa cekim yapabileceğim paramin kalmayacağı
Tebrikler önemlimolannkazanmakhahaa 20ye 27 aldim ?
kiyamet bugundur ya ummeti Muhammed ?Kupon mu o ??? subhanallah ilk defa görenler like etsin ??? @Alfa97
Ben 30k sadwce 1 ayda yatirdim hayirdir ??yarin bakalim ne diyecekler bizi de hayal kirikligina ugrattilar o kadar yatirim aldi forumdan sadece senin yatirimin kac k toplamda 30 k ya yatirim yonlendirdik ama bu yatirim yapanlar forum uzerinden uyelik gerceklestirmedigi icin basia yerden uye olduklari icin bizim performansimiz sayilmiyormus eğer sabite yanaşmazlarsa butun calismalari durduracagim diger sponsor burolarimiz icin calisacagim
Tnkbet1.com saglam degil mi
sen ne ara parayi buldun boyle en son biraktigimda musti ile bi uhuyu bolusuyordunuzDuzenbaz bu ibislerde varmi baska böyle saglan site gunde 10 defa cekim yapabileceğim paramin kalmayacağı
o zaman 50 k olmustur toplamda ?Ben 30k sadwce 1 ayda yatirdim hayirdir ??
Bunlara hep kaybedeb eleman lazim eski uye olmasaydim keske sizden uye olsaydim.iyi prim alirdiniz baya kaybettim çünküyarin bakalim ne diyecekler bizi de hayal kirikligina ugrattilar o kadar yatirim aldi forumdan sadece senin yatirimin kac k toplamda 30 k ya yatirim yonlendirdik ama bu yatirim yapanlar forum uzerinden uyelik gerceklestirmedigi icin basia yerden uye olduklari icin bizim performansimiz sayilmiyormus eğer sabite yanaşmazlarsa butun calismalari durduracagim diger sponsor burolarimiz icin calisacagim