Yav haydi cumartesi nöbete gidecemHaydaaaaaa routebet atiom ben sadec basket oyanrim
Yav haydi cumartesi nöbete gidecemHaydaaaaaa routebet atiom ben sadec basket oyanrim
paparamdan hic ses gelmiyor ?kunukcu aksama kombin yap 20 oranlik
250ye 5k versin 2 k dagit ??
Fazlada birsey yokmus abi 1200 km.dedigin nedir ?Bende beklerim yolunuz düşerse çok uzak değiliz 1200 km
Karıştırma şimdi orasını ben daha 18 yaşındayım@ilkerimxx sen amca biz dedeysek @Adam1977 ne oluyor?? ??
Onlarla papaz olduk ondan sonra muhabbet kesildi ?tamam kral sende mutlaka haber ver yolun düşerse meydan avm 15 dk bana
ilker abi 50 freebetim var maç varmı basket falanYav haydi cumartesi nöbete gidecem
ne 18 mi zuhal abla sana niye abi diyor bende 38 sanmistimKarıştırma şimdi orasını ben daha 18 yaşındayım
anladım kuzenOnlarla papaz olduk ondan sonra muhabbet kesildi ?
Geceleri ve resmi tatil günlerini saymıyon tabi ???Karıştırma şimdi orasını ben daha 18 yaşındayım
Bi ara sana maç verdimde patlamıştın unutmadın demiilker abi 50 freebetim var maç varmı basket falan
Eyvallah haber bekliyorumanladım kuzentamamdrı ben gelince görüşürüz o halde
Nick kademe atlamış ?kunukcu aksama kombin yap 20 oranlik
250ye 5k versin 2 k dagit ??
canın sağolsun abi 850 falan gitmişti heralBi ara sana maç verdimde patlamıştın unutmadın demi
Oda neBu 1 xbet tam cakal cıktı 1 haftada 10k kayip var vipcashback vermiyor
5 daha ekle sen ama gönül yaşım 18 kaporta 43 motor %90 dahane 18 mi zuhal abla sana niye abi diyor bende 38 sanmistim
Haftalik kayip abiOda ne
Gerçek maçlar başlasa analşz yaparız da bu cayberlar a akıl ermiyor ne yaptıklarını çözemedim dahacanın sağolsun abi 850 falan gitmişti heralolsun sonucta müneccim değilsin