ümraniye kuzen şerifali tarafıIstanbulun neresinde oturuyob profesör ?
ümraniye kuzen şerifali tarafıIstanbulun neresinde oturuyob profesör ?
yollamasa sana markobetten 1k bakiye ekletecegim forumdaki marko bannerinin uzerini tikla direk siteye yonlenirsinLink ver yollamsaa gülerim
Bende bagcilardayim bu taraflara yolun düşerse oturalım bir gunümraniye kuzen şerifali tarafı
adam hakli dun parasizdi siteden cekmeden nasil atsin donuna kadar sovusleyecegiz nerdeyse ?siteden çekeyim atarim ?
?yollamasa sana markobetten 1k bakiye ekletecegim forumdaki marko bannerinin uzerini tikla direk siteye yonlenirsin
oo hacım amcaoğlu iyi mekan yapmış kendineBende bagcilardayim bu taraflara yolun düşerse oturalım bir gun
Tepeustunde akrabalarim oturuyor onceden cok gelip gidiyorduk meydan avm müdürü benim amcaminoglu
yapammi rol volvodan ?
emmioglu oluyor galiba e ben ne oluyorum peki teyze kızı demeyin lutfen@ilkerimxx sen amca biz dedeysek @Adam1977 ne oluyor?? ??
Kocamış emmi oluyor@ilkerimxx sen amca biz dedeysek @Adam1977 ne oluyor?? ??
yatirim yaptiktan sonra bilet almayi unutma
Şerif markoda nba cayber 12 dklık maçlar yok haberin ola sonra vay ben duymadım vay ben işitmedim deme
Olur valla aynen gelirsen ara mutlakaoo hacım amcaoğlu iyi mekan yapmış kendinevalla yolum düşerse o tarafa ararım kesin seni numaran var bende gelmeyi düşünüyorum zaten bu sıra devreler var benım o tarafta inşallah görüşürüz
Haydaaaaaa routebet atiom ben sadec basket oyanrimŞerif markoda nba cayber 12 dklık maçlar yok haberin ola sonra vay ben duymadım vay ben işitmedim deme
Bende beklerim yolunuz düşerse çok uzak değiliz 1200 kmOlur valla aynen gelirsen ara mutlaka
tamam kral sende mutlaka haber ver yolun düşerse meydan avm 15 dk banaOlur valla aynen gelirsen ara mutlaka
bagcilarda monopoly osman diye kime sorsan gosterirler hemenoo hacım amcaoğlu iyi mekan yapmış kendinevalla yolum düşerse o tarafa ararım kesin seni numaran var bende gelmeyi düşünüyorum zaten bu sıra devreler var benım o tarafta inşallah görüşürüz