Onda olsa 100 yerde açık verip belli ederdi@Zuhaltc abla bugun cok neseli galiba vurgun yapti ona atiyoruz abey ?
Onda olsa 100 yerde açık verip belli ederdi@Zuhaltc abla bugun cok neseli galiba vurgun yapti ona atiyoruz abey ?
On bilet ne oluyo ablaMarkobet sağlam yer abi 250 yatır 10 bilet al ??
Sen tam bahtsız bedevi olmuşsundün gece 8 kişi birde köpek parkta sabahladık kuş bile geçmedi üstümüzden sıçmayı geçtim
Hani rol şerif yalanmı olduOn bilet ne oluyo abla
bilet etkinligi tanesi 25 tlcikOn bilet ne oluyo abla
Çekiliş son biletler her 25 tl bir biletOn bilet ne oluyo abla
Basliyoz şimdiHani rol şerif yalanmı oldu
yav seni gordukce gulesim geliyor abuzer reis ?dün gece 8 kişi birde köpek parkta sabahladık kuş bile geçmedi üstümüzden sıçmayı geçtim
25 TL ye bilet mi olur vayy be ödül dağılımı nasılbilet etkinligi tanesi 25 tlcik
yanlis alarm mori reis hemen elindeki papara numarasini yere birakUala gece patladık yine
Oww yeeaahh ???@Zuhaltc abla bugun cok neseli galiba vurgun yapti ona atiyoruz abey ?
biletler bittiginde cekilis olacak 1 kisiye 1k 2 kisiye 500 tl 5 kisiye 100 tl 20 kisiye 50 tl cekilis yapilacakOn bilet ne oluyo abla
İzlemedinmi sen maçı 3. Çeyrek ne yaptı aptallaryanlis alarm mori reis hemen elindeki papara numarasini yere birak
Artık çok geç ??yanlis alarm mori reis hemen elindeki papara numarasini yere birak
Kedi tercihimdirbeyler bedava pit sahiplendiriyoruz yavru istanbulda oturup bakabilecek sevgisini aşılayacak varsa ilgileniriz![]()
ha dogru forum gitti ben izlemeye devam ettim oklahoma serefsiziydi sanirim 4 sayi ile lose olduİzlemedinmi sen maçı 3. Çeyrek ne yaptı aptallar
buna guldum ya ?Kedi tercihimdir
Aha @tnkk14 var onu s3vKedi tercihimdir