Haha valla öyle bunu en iyi ben bilirimkorona da neymiş daha herkes monopoly nin ne oldugunu bilmiyor nasil ocak yikiyor
Haha valla öyle bunu en iyi ben bilirimkorona da neymiş daha herkes monopoly nin ne oldugunu bilmiyor nasil ocak yikiyor
Bir hesapta haklısın gibi 55 degilde 58 kesin kayıp olursenden iyi admın olur ama kasa teslim edilmez benim gibi bahtsiz adamsin forumuda gidip ilk periyot 55 uste basip kaybedersin
Tabi abla yapalim ??Benide admine yap ????
Gel sende gel sohbet koyu @ilkerimxx nerdesin kayıp oldunİY İSOHBETLERR
Markobet sağlam yer abi 250 yatır 10 bilet al ??Ama sonra hep roll girdim 65 yedi ?
Ayın 35 inde maaş alınca maaşı kasa yapıp monoya gireceğimkorona da neymiş daha herkes monopoly nin ne oldugunu bilmiyor nasil ocak yikiyor
o yuzden gercek maclari beklemek sart cyber falan hep hileBir hesapta haklısın gibi 55 degilde 58 kesin kayıp olur
Kolay gelsin kardeşim@Adam1977 İŞLERİM VAR .. SOHBETİNİZ BOL OLSUNN
Aynen öyle birde maçı izle varya insan beyni ile resmen alay ediliyoro yuzden gercek maclari beklemek sart cyber falan hep hile
dün gece 8 kişi birde köpek parkta sabahladık kuş bile geçmedi üstümüzden sıçmayı geçtimdün çıkıp biraz gezdim parkta oturdum kimse bakmiyordu sonra kalkip eve dogru gittim butun guzel kizlar hatunlar nasil gozlerimin içine bakiyor boyle bi tuhaf oldum dedim heralde cok yakisikliyim eve gidince aynada farkettim kuşun teki kafama sıçmış kafamın sağ ust tarafı gunduz feneri gibi parliyor sonra gidip kupon yaptim 3 macin 3 ude yatti sonra anladim ki aga degil kus kafama deve kuşu da sıçsa fayda etmeyecek
Uala gece patladık yine@Zuhaltc abla bugun cok neseli galiba vurgun yapti ona atiyoruz abey ?