Hayır ya cekiodum daha düne kadar yeni engel koydularkazanmadan çekince para aklama oluyor hesabını kapatıyorlar
Hayır ya cekiodum daha düne kadar yeni engel koydularkazanmadan çekince para aklama oluyor hesabını kapatıyorlar
Hayır ya cekiodum daha düne kadar yeni engel koydular Aynn oda o işin çakallık ikazanmadan çekince para aklama oluyor hesabını kapatıyorlar
DOSTUM İŞYERİNDE İŞLERİM VAR PEK BAKAMIYORUM AMAAha bu laz uşagı @Supi61 reis işine geleni görüyor ha benim Yazdıgım hoşuna gitmiyor kör tarafına getiriyor
Hadi artık yatırın kupon atın von diyelimTraş sitele işimiz olmaz
Yarin deneyelimönce içinu doldurmak lazim ?
Wp ye bak yeterDOSTUM İŞYERİNDE İŞLERİM VAR PEK BAKAMIYORUM AMA
AnalsikdiHadi artık yatırın kupon atın von diyelim
sana rol cevirmicekmiydim ? at cevireyimTraş sitele işimiz olmaz
gorusmeler suruyor gelecek sponsorlar@Alfa97 @Yumiyum77 seçime mi gidelim yönetime darbeci mi olalım sponsor bulun form hareketli olsun sponsor bulunmazsa darbe görünüyor
vay adminim nasilsin ???gorusmeler suruyor gelecek sponsorlar![]()
iyiyim ugursuz modum sen nasilsin ?vay adminim nasilsin ???
Çekim iki k misana rol cevirmicekmiydim ? at cevireyim
bet365 teklif etmiş sponsorluk için kabul etmemişsiniz doğru mu ?gorusmeler suruyor gelecek sponsorlar![]()
1 k ?Çekim iki k mi
eh yaşamaya calişiyoz ?iyiyim ugursuz modum sen nasilsin ?
nesine.com etti beb reddettimbet365 teklif etmiş sponsorluk için kabul etmemişsiniz doğru mu ?
hayir red ettik turkiyeden üyelikleri aktif etmedikleri surece kabul etmeyecegiz ?bet365 teklif etmiş sponsorluk için kabul etmemişsiniz doğru mu ?
Yarin deneyelim
Türkiye üye almıyorsa ne diye sponsor oluyorlarhayir red ettik turkiyeden üyelikleri aktif etmedikleri surece kabul etmeyecegiz ?
aynen aga once sacmaliklarini bitirsinlerTürkiye üye almıyorsa ne diye sponsor oluyorlar