S
Supi61
Guest
S.ALEYKUM
COCUK YEDİĞİNİ 2 GUNDUR KUSUYORDU HASTANEYE GÖRTÜRDÜK BU SABAH .. ANCAK GELDİM İŞE ..
NASILSINIZZ
COCUK YEDİĞİNİ 2 GUNDUR KUSUYORDU HASTANEYE GÖRTÜRDÜK BU SABAH .. ANCAK GELDİM İŞE ..
NASILSINIZZ
kimse bilemezku onuBiz niye dün holigan telegram etkinligin de anlaşıp girmedik Zeppelin kaçta patlar diyordu her birimiz bir secenek yazardık
Geçmiş olsun reisS.ALEYKUM
NASILSINIZZ
Abi ne anladık bu işten çeyreğe misli giremivzmiAma limit koyuyor cayber basketlere haberin ola 200 270*arası oynatıyor
Yok ya 6 secenek vardı her birimiz 1 tane seçerdikkimse bilemezku onu
1.67 de mi dicektik ?
Bende öyle ama sen siteye gir max limite bi tıjla bakalım belki bana özeldir çğnkğ daha önce 800 oynadığımı biliyorum sonradan ayar verdilerAbi ne anladık bu işten çeyreğe misli giremivzmi
Üyeye göre degişir benceBende öyle ama sen siteye gir max limite bi tıjla bakalım belki bana özeldir çğnkğ daha önce 800 oynadığımı biliyorum sonradan ayar verdiler
Reis routebet atcam eren kendi oynicakmis hem routebet sınır da yokBende öyle ama sen siteye gir max limite bi tıjla bakalım belki bana özeldir çğnkğ daha önce 800 oynadığımı biliyorum sonradan ayar verdiler
Sordum desteğe kaç kere size özel limit yok alt yapı dedi ama ayak yapıyor olabilirler aynı alt yapı betpapel 800*e kadar oynatıyor ama önce 3 k frlan oynanıyordu papelde onlarda düşürdüÜyeye göre degişir bence
bende 200 yatirdim 300 yapip cekcemReis routebet atcam eren kendi oynicakmis hem routebet sınır da yok
Limit yoksa bende atarım bundan sonra oraReis routebet atcam eren kendi oynicakmis hem routebet sınır da yok
3 2 ev yenmişKonecky de geldi ama ortadaki maç bulamadım nerden gorruzEkli dosyayı görüntüle 3429
sağlam bulmaya çalışıyoruz abi zaten sponsorlar gelince bonuslar dagitilir bol bol ?@Alfa97 @Yumiyum77 seçime mi gidelim yönetime darbeci mi olalım sponsor bulun form hareketli olsun sponsor bulunmazsa darbe görünüyor
Günde 2 çekim 12 saat aralıklı ve gayet hızlı baska bi kısıtlama yokLimit yoksa bende atarım bundan sonra ora
Abi reklam veya övmek değil ama betco da routebet tek gecrim 4 k 30 dk olmadan yolladı limit yok herşey serbest kayıp bonusu 20 TL aldim 980 çektim onda bile limit yok daha ne olsunLimit yoksa bende atarım bundan sonra ora